Χαρίζεται κουφός σκυλάκος 18 μηνών

 Εικόνα
Χαρίζεται ο Πάρης, ένας κουφός σκυλάκος 1.5 έτους που πήγαινε για εγκατάλειψη από τους ιδιοκτήτες του επειδή δεν...άκουγε και τους ήταν βάρος και μπελάς. Η ιδιοκτήτρια του μίλησε ακόμα και για ευθανασία για να μην μείνει στον δρόμο! Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μας και από την αποφασιστικότητα της ιδιοκτήτριας να ξεφορτωθεί τον Πάρη καταλάβαμε ότι έπρεπε να πάρουμε τον σκύλο.

Εδώ και 3 μήνες ο Πάρης φιλοξενείται σε πανσιόν καθώς το διαμέρισμα μας δεν μπορεί να φιλοξενήσει σκύλο, λόγω μεγέθους (50 τ.μ. χωρίς κήπο ή κάτι άλλο) και μεγάλης παραξενιάς γειτόνων/σπιτονοικοκύρη. Επίσης μια μετακόμιση μας είναι οικονομικά ασύμφορη.

Ο Πάρης είναι κουφός εκ γενετής, δυνάτος σκύλος που από την έρευνα μας στο internet έχει μεγάλη συγγένεια με τσοπανόσκυλο του Μαρόκου (Άϊντι). Είναι πολύ καλός και φιλικός με τους ανθρώπους αλλά καλό θα ήταν να μην συνυπάρξει με άλλα αρσενικά σκυλιά παρά μόνο με θηλυκα λόγω του...ηγετικού του DNA.

Δείτε στο παρακάτω Link μερικά στοιχεία της ράτσας του.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aidi

Έχουμε το βιβλιαράκι του με όλα τα εμβολία, είναι αποπαρασιτωμένος και δεν έχει καλαζαρ.

Θα δοθεί σε πραγματικό φιλόζωο, σε κάποιον που θα εκτιμήσει αυτή την σπάνια ράτσα του Πάρη και τον δυναμικό του χαρακτήρα.
Τηλ. 6957830280, Δημήτρης. Περιοχή ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.




Εικόνα

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld