Έγκλώβισε τα σκυλιά του στην καρότσα που έχει για μεταφορά!


Τον Φεβρουάριο του 2008 και μετά από καταγγελίες που είχαμε για περίπτωση κυνηγού, ο οποίος είχε εγκλωβισμένα σε έναν πολύ μικρό και ακατάλληλο χώρο, τα δύο κυνηγητικά σκυλάκια του, καταφέραμε, με την παρέμβαση της Αστυνομίας, να αναγκάσουμε το φερόμενο ως ιδιοκτήτη να μεταφέρει τα ταλαίπωρα αυτά ζώα στο χωριό του.

Incident-Pilea-hunter.dogs


Ξαφνικά, και μετά περίπου 2 χρόνια, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά ο «καλός» αυτός άνθρωπος εγκλώβισε τα σκυλάκια του, όχι στην προηγούμενη αισχρή κατασκευή, αλλά στην καρότσα που έχει για μεταφορά. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Incident-Pilea-hunter.dogs


Η αγανάκτησή μας μεγάλη. Περάσαμε αρκετές φορές, μιλήσαμε με τους γείτονες, οι οποίοι τον κάλυψαν, και αφού φωνάξαμε το 100, και έχοντας ανά χείρας την καινούρια εγκύκλιο του Υπουργείου, η Κατερίνα διεκδίκησε το δικαίωμα ευζωΐας γι’αυτά τα ζώα.
Φυσικά, οι απειλές εναντίον της πολλές. Όμως ποιος δίνει σημασία σ΄όλα αυτά όταν πρόκειται να υποστηρίξει το δικαίωμα που έχουν στη ζωή κι αυτά τα πλάσματα;
Την ίδια στιγμή, ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να βγάλει τα δύο ζώα έξω από την καρότσα και να τα πάει σε μια γειτονική αυλή. Σε μερικές μέρες φεύγει για το χωριό του, όπως είπε, κι ελπίζουμε εκεί τα πράγματα να είναι καλύτερα.
Η Κατερίνα περνάει καθημερινά και ελέγχει.
Το μήνυμα ότι υπάρχουν νόμοι και για τα ζώα που πρέπει να εφαρμόζονται, πιστεύουμε πάντως ότι το πήρανε.


love4pets.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld