Κακοποίησαν σκυλιά στο Υπ. Παιδείας;



Στον τεράστιο περίβολο του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι φιλόζωοι υπάλληλοι φροντίζουν λίγα αδέσποτα σκυλιά που ζουν εκεί. Πριν από λίγες μέρες όμως, έγινε ένα σκηνικό με κάποιον υπάλληλο, που σίγουρα δεν αγαπά τα ζώα, ο οποίος, ενώ έπεσε κάτω μόνος του, κατηγόρησε τα ζώα ως υπεύθυνα για αυτό.

Ο ανεγκέφαλος μάλιστα απείλησε – αυτούς που τα φροντίζουν – και με μήνυση! Τότε ο γενικός διευθυντής στο Υπ. Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης φώναξε τους φιλόζωους υπαλλήλους και τους απείλησε – εμμέσως πλην σαφώς – ότι θα βλάψει τα ζωάκια!

Σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου, το ένα σκυλάκι βρέθηκε με σπασμένο πόδι και το άλλο χτυπημένο να βγάζει αίμα από τα αυτιά του. Τυχαίο; Το adespoto.gr, το οποίο είναι και ο αποδέκτης της καταγγελίας, ενημέρωσε ήδη τους αρμόδιους στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και τους βουλευτές.

Παρακαλούμε στείλτε άμεσα τη διαμαρτυρία σας στην υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου! Το θέμα χρήζει διοικητικής εξέτασης, ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι που είτε κακοποίησαν ζώα είτε απείλησαν ότι θα τα εξοντώσουν…

Τηλ. υπουργού Παιδείας: 2109247814, email: anna@diamantopoulou.gr, τηλ. Υπουργείου Παιδείας: 2103442000. Όλα είναι θέμα Παιδείας σωστά;

zougla.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld