Αύριο όλοι στα Δικαστήρια Κατερίνης για το τέρας που σκότωσε με βάρβαρο τρόπο αδέσποτο σκύλο!

Σήμερα ¨καθάρισες" ένα σκυλί. Μήπως αύριο θα "καθαρίσεις" έναν άνθρωπο;


Στις 24 Αυγούστου του 2008, στις 9 περίπου το βράδυ, ο Ισμαήλ Καστριότ, σύμφωνα με μαρτυρίες, με πρόθεση σκότωσε αδέσποτο σκύλο που φρόντιζαν οι κάτοικοι του χωριού. 

Τον έδεσε πίσω από τον αυτοκίνητό του με σύρμα και τον έσερνε μέσα στους δρόμους μέχρι που αποκεφαλίστηκε μπροστά σε έκπληκτους χωρικούς και τα παιδιά τους!

"Έτσι καθαρίζω εγώ αυτούς που με πειράζουν!" ήταν η απάντησή του στους εξαγριωμένους κατοίκους του χωριού. 

Αυτό που έκανε το σκυλί ήταν απλώς να σκοτώσει μια από τις κότες του φερόμενου ως δράστη, να λειτουργήσει δηλαδή κατά πως του υπαγόρευε η φύση του.

Αύριο θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για παράβαση του νόμου 3170/2003.

Καλούμε όλους όσους έχουν τη στοιχειώδη ευαισθησία αύριο το πρωί, στις 10, στο προαύλιο του δικαστικού μεγάρου Κατερίνης, προκειμένου να παραστούν στη δίκη του εν λόγω κατηγορουμένου. Οι αρχές, ο κόσμος και όλοι όσοι "έτσι καθαρίζουν αυτούς που τους πειράζουν" θα πρέπει να καταλάβουν πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν έναν ισορροπημένο κόσμο για τους ίδιους και τα παιδιά τους. 

Έναν κόσμο που δεν "καθαρίζουν" οι λίγοι ψυχοπαθητικοί, έναν κόσμο που οι νόμοι εφαρμόζονται, έναν κόσμο που δεν φοβάται, δεν παρακάμπτει, δεν κάνει υποχωρήσεις και μπαχτσίσια και δεν αφήνει τους ενόχους να γλυτώσουν!

Να είστε όλοι εκεί. 'Οταν θα βρεθείτε θύματα της "νοικοκυροσύνης" του "κυρίου" ή των ομοίων του θα είναι αργά!
 
adespotakaterinis.blogspot.com 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld