Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Bίντεο: Σκύλος εργασίας του διάσημου James Lech επιτέθηκε σε 4 χρονο κορίτσι



Ο James Lech περιγράφει τον εαυτό του ως ''Africa's Dog Whisperer'' και όπως ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα του έχει 100% επιτυχία σε κάθε περίπτωση που έως τώρα έχει αναλάβει.Το τραγικό περιστατικό όμως που έλαβε χώρα την Δευτέρα στο κέντρο του Χάιντ Παρκ τον διαψεύδει κατά κόρον.

Την Δευτέρα το μεσημέρι ένα  4χρονο κορίτσι γευμάτιζε μαζί με την γιαγιά και τον παππού στο διπλανό τραπέζι που βρισκόταν και ο James Lech. Όπως θα δείτε στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου το ροτβάιλερ που είχε στην κατοχή του ο Lech άρπαξε το κορίτσι και το έσυρε προς τα πίσω.

Ο Russell Tait, ένας επιχειρησιακός σύμβουλος που γευμάτιζε εκείνη την στιγμή στο εστιατόριο, τράβηξε το σκυλί από την 4χρονη Sadie, χρησιμοποιώντας μια τεχνική που είχε μάθει σε κάποιο σεμινάριο, σώζοντας με αυτό τον τρόπο το παιδί.

Η Sadie έχει τραύματα στην δεξιά πλευρά της κοιλιάς της και παρακολουθείται από γιατρό και παιδοψυχολόγο.

Όταν το παιδί έφθασε στο εστιατόριο ο Lech ''σύστησε'' την Sadie στο σκυλί και της επέτρεψε να τον χτυπήσει απαλά.Το σκυλί φορούσε ένα κόκκινο σακάκι που τον χαρακτήριζε ως Σκύλο εργασίας.

Όταν ο James Lech ρωτήθηκε για το περιστατικό ανέφερε πως είδε την 4χρονη να τρέχει, να έρχεται δίπλα από το τραπέζι του και να χοροπηδάει καθώς πλησίαζε όλο και περισσότερο το σκυλί που εκείνη την ώρα ήταν ξαπλωμένο.

Όταν όμως τον ενημέρωσαν ότι το βίντεο αποδεικνύει πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καλή οπτική επαφή στο σημείο που καθόταν!

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο James Lech κατά την διάρκει του τραγικού περιστατικού δεν επενέβη και απλά στεκόταν εκεί, ενώ οι υπόλοιποι άνθρωποι του φώναζαν.

Η μητέρα του κοριτσιού θα κινηθεί νομικά εναντίον του Lech ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε κάποιο ιατρικό πρόβλημα και έπρεπε να έχει το σκυλί μαζί του, αρνούμενος όμως τόσο αυτός όσο και ο γιατρός του να εξηγήσουν τι ακριβώς.

Τα ερωτήματα πολλά...τα ανθρώπινα λάθη επίσης...

Δείτε το βίντεο με το τραγικό περιστατικό: http://www.youtube.com/watch?v=8arycF8EvMc

dogw0rld.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.