Φλώριντα: Παράλυτη σκυλίτσα περπατά στα δύο πόδια!

 http://www.lifewithdogs.tv/wp-content/uploads/2011/10/Trixie.jpg

Το σκυλί της φωτογραφίας ονομάζεται Trixie. H Trixie είναι ένα τσιουάουα 7 ετών που έφτασε ως αδέσποτο σε καταφύγιο της Φλώριντας στις 3 Οκτωβρίου.

Το σκυλί αυτό είναι ξεχωριστό, όχι λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει, μιας και είναι παράλυτα και τα δυο πίσω ποδαράκια της, αλλά λόγω του πόσο πολυμήχανη είναι. Μπορείτε να φανταστείτε το γιατί?

Η Trixie μπορεί και περπατάει μόνο με τα δυο μπροστινά της ποδαράκια! Βλέπετε η θέληση για ζωή της έδωσε δύναμη να ξεπεράσει την ιδιαιτερότητά της και να τα καταφέρει..Προκειμένου να περπατήσει λοιπόν, βάζει όλο το βάρος της στα δυο μπροστινά της πόδια.

Οι γιατροί που την εξέτασαν υποστηρίζουν ότι αιτία για την παραλυσία των ποδιών της είναι ένας παλιός τραυματισμός. Ωστόσο άγνωστη είναι η αιτία του τραυματισμού. Μάλιστα όταν βρέθηκε τα νύχια της ήταν πολύ μακριά και χρειάστηκε να της γίνουν 17 εξαγωγές δοντιών!

Είναι προφανές ότι η Trixie δεν είχε την καλύτερη προσοχή στη ζωή μέχρι τώρα. Αυτό άλλαξε όμως στις 23 Οκτωβρίου όταν η Trixie υιοθετήθηκε από ένα κτηνίατρο ο οποίος επιλέχθηκε ανάμεσα σε 15 υποψήφιους. Όπως αναφέρει ο ίδιος μπορεί να της προσφέρει καλύτερα απ' όλους ό,τι χρειάζεται και δηλώνει ευτυχής που μπορεί να της προσφέρει ένα καλό σπίτι, όπως της αξίζει.

Δείτε το βίντεο

                                    


dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld