Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αρκούδα ανέβηκε σε δέντρο για να σωθεί από ένα τρομερό..... Τσιουάουα!



 
Η Alice Sarkisian Wessen διάλεξε το κατάλληλο όνομα για μικροσκοπικό chihuahua της : Husky (γεροδεμένος).Το απόγευμα της Τρίτης στο Altadena του Καναδά η ιδιοκτήτρια πήγε τον Husky για έναν περίπατο όπου όμως κάτι τράβηξε την προσοχή του! Μια αρκούδα ήταν έτοιμη να ανοίξει τα σκουπίδια.. Ο Husky την είδε, έτρεξε, άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα η αρκούδα να...το βάλει στα πόδια!

Ο Husky όμως συνέχιζε να την κυνηγάει. Η αρκούδα με την ουρά κάτω από τα σκέλια βρήκε ένα δέντρο και κατάφερε να δραπετεύσει σκαρφαλώνοντας επάνω! Η φωτογραφία παρακάτω είναι τραβηγμένη από την Alice και δείχνει την αρκούδα πάνω στο δέντρο!



Ο Husky δεν έδειξε κανέναν φόβο για να κυνηγήσει την αρκούδα, έγραψε η ιδιοκτήτρια του σε ένα blog ,"Η αρκούδα το έβαλε στα πόδια από τον Hysky το chihuahua. Ορκίζομαι ότι αυτό το μικροσκοπικό ''χαζούλι'' κατάφερε να ανεβάσει την αρκούδα σε δέντρο!"

Η Alice ανάφερε ότι ο κάδος ήταν κλειστός οπότε η αρκούδα δεν μπήκε μέσα. Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία της με τον "γεροδεμένο", είναι απίθανο ο πεινασμένος εισβολέας να επιστρέψει για μια δεύτερη προσπάθεια.

astegosdiavatis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.