Μακελειό στο Μοσχάτο! Αλβανός ξυλοκόπησε άγρια τρία σκυλιά!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ-ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ!


Σοκ στο Μοσχάτο χθες το πρωί στις 10.30,  όταν άνδρας Αλβανικής καταγωγής ξυλοκόπησε βάναυσα τρία σκυλιά, επειδή κυνηγήσανε μια κότα!

Όπως καταγγέλει φιλόζωη τα εγκλώβισε σε οικόπεδο και τα σακάτεψε με μια βαριοπούλα. Το ένα από τα σκυλια είναι σε βαριά κατασταση καθώς του ράγισε το κρανίο και του έσπασε τη γνάθο. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. 


Ο Αλβανός απείλησε όλη τη γειτονιά ότι όποιος μιλήσει θα τον σκοτώσει. Το αφεντικό του, ελληνικής καταγωγής, θα του πληρώσει δικηγόρο και απείλησε και αυτός τη γειτονιά. Όλοι παρακολουθούσαν απο τα μπαλκόνια και φοβούνται να καταθέσουν. 


Η καταγγέλουσα Μαρίνα Τ. κατέθεσε κι αύριο το κτηνος θα περασει απο εισαγγελέα ακροάσεων.Έχουν καταθέσει τρεις δικοί του ψευδομάρτυρες. Η φιλοζωική του Ρέντη αύριο θα μαζέψει υπογραφές απο τη γειτονιά ότι τα ζώα είναι πολύ φιλικά και ποτέ δεν πείραξαν κανέναν.
Μέλος από την φιλοζωική της Νίκαιας κατέθεσε επίσης και αναζητούνται κι άλλοι μάρτυρες που θα βοηθήσουν ώστε να μην μείνει αυτό το κτήνος ατιμώρητο.. (τηλεφ. 6948/257095, 6971/767421)

Το ένα ζώο φιλοξενείται από άνθρωπο της περιοχής και  το άλλο που είναι βαριά τραυματισμένο μεταφέρθηκε σε γιατρό στην Αθήνα. Το τρίτο σκυλί ευτυχώς έφυγε τρέχοντας και σώθηκε.

Σήμερα στις 11 το πρωί να είστε όλοι στα Δικαστήρια Ευελπίδων,στην κεντρική είσοδο,στις 11 το πρωί (κτίριο 16). Θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή Όχι.
 
Η Παρουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα παίξει πολυ σημαντικό ρόλο! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!




dogw0rld.blogspot.com

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player




ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24-12 ΩΡΑ 14.15 από dogw0rld.blogspot.com:


Η ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ.ΕΛΑΒΕ ΤΙς ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΔΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.
Ο ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , Ο ΡΗΓΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΩΜΑ...


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24-12 ΩΡΑ 16.15 από dogw0rld.blogspot.com:


Ο Ρήγας, το σκυλάκι που βρίσκεται σε κώμα, συνήλθε. Ήταν τόσο υπερκινητικός που για να του χορηγηθούν οι ενέσεις τον κρατούσαν 2 άτομα. Φαίνεται να έχει υποστεί σοκ, παρόλα αυτά ευελπιστούμε να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Ο Αλβανός χθες τον έβαλε σε μια σακούλα να τον πετάξει ζωντανό, αλλά ο Ρήγας τα κατάφερε και σηκώθηκε να κρυφτεί. Ο Ρήγας ήθελε και θέλει να ζήσει! Ας ευχηθουμε ολοι να γινει γρηγορα καλα.


 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24-12 ΩΡΑ 16.30 από dogw0rld.blogspot.com:


O δολοφονος κατα την διαρκεια της δικης ισχυριστηκε οτι εχει παθει αμνησια και δεν θυμαται τιποτα. Στο δικαστηριο κατεφθασαν και τα ΜΑΤ λογω της οργης των φιλοζωων. 
Τελικά ο Αλβανος μεταφερθηκε στο νοσοκομειο οπου και φρουρειται. Η δικη του θα γινει την Δευτερα στις 26/12/11, και ώρα 11:00 το πρωί.Θα καταθεσει στο Κτίριο 2.
Αναζητειται φιλοξενια για το τριτο σκυλι που σωθηκε και βρισκεται σε κατασταση σοκ στο σημειο που ξυλοκοπηθηκε. Εκει ομως κινδυνευει λογω αντεκδικησης!
Τηλεφ. 6977850737 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24-12 ΩΡΑ 16.50 από dogw0rld.blogspot.com:


Ο αυτουργός έξω απο τα δικαστήρια αιμόφυρτος..






0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld