Ζητάμε δικαίωση για τον Ρήγα



Αναμφισβήτητες είναι οι κατηγορίες που έπρεπε να αποδοθούν, στο δολοφόνο του Μοσχάτου.

1)Οπλοφορία (σιδερολοστός) 
2)Οπλοχρησία 
3)Στυγερή Δολοφονία μπροστά στα ματιά δεκάδων έντρομων ανθρώπων 
4)Απειλή και Εκφοβισμό κατά Ανθρώπων

Και όμως, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας, μετά από όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του. Είναι σαφές ότι οι πολίτες κινδυνεύουν.
 
Εφιστάμε ιδιαιτέρως την προσοχή της Πολιτείας να διαφυλάξει τους πολίτες προς αποφυγή νέων δυσάρεστων γεγονότων με θύματα ανθρώπους αυτή την φορά.

Ήδη με email σήμερα 31/12/2011 στις 20:15 ενημερώθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης για το συμβάν και περιμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει για την προστασία των πολιτών και όχι μόνο.

Το κείμενο προς τον Κύριο Υπουργό
 
Κύριε Υπουργέ,

Σας εύχομαι Καλή Χρόνια με Υγεία και καλή Δύναμη. Σας ενημερώνω ωστόσο, με το επισυναπτόμενο αρχείο, ότι υποδεχόμαστε χιλιάδες άνθρωποι το νέο έτος με τον φόβο, τον τρόμο, τις απειλές και τον εκφοβισμό, ενός αχαρακτήριστου στα χρονικά δολοφόνου, ο οποίος, ελεύθερος, κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Θερμή παράκληση να ενημερωθείτε και να παρέμβετε άμεσα προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων. Ο άνθρωπος αυτός, οι ηθικοί αυτουργοί και η παρέα τους είναι άκρως επικίνδυνοι για την δημοσιά ζωή μετά τις αποτρόπαιες πράξεις τους.
 
Με εκτίμηση
Σάκης Δημητρίου Συνοδινός
Τηλ. 2109705988
Κιν. 6977087720

Επισυναπτόμενος προς τον Κύριο Υπουργό χαιρετισμός και φωτογραφεία του Ρήγα.

Γεια σου ΗΡΩΑ, γεια σου ΡΗΓΑ, έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Πονέσαμε και κλάψαμε πολλοί άνθρωποι για τον άδικο και τραγικό χαμό σου. Σου χρωστάμε όλοι ευγνωμοσύνη γιατί ο χαμός σου μας δίδαξε πολλά και πιο πολύ μας έδωσε δύναμη και κουράγιο να αγωνιστούμε για μια κοινωνία καλύτερη που θα σέβεται τα ζώα. Καλό ταξίδι Ρηγάκο και εκεί που πας, να βρεις την αγάπη και την γαλήνη που σου στέρησαν οι άνθρωποι. Εμείς θα σε θυμόμαστε, θα σε αγαπάμε και θα αγωνιζόμαστε στην μνήμη σου, για ότι καλύτερο για τα ζωάκια φίλους σου που μας άφησες φεύγοντας.


Σας παρακαλώ όλους, κοινοποιήστε το προς κάθε κατεύθυνση, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων προκειμένου να αλλάξουν στον τόπο μας, κάποια πράγματα προς το καλύτερο.

 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σάκης Συνοδινός

Δείτε ένα βίντεο στη μνήμη του Ρήγα:  


dogw0rld.blogspot.com 

3 σχόλια:

  1. ΕΣΧΑΤΗ των ποινών στα ανθρωποειδή κτήνη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WARUM? Gehe in Frieden mein Freund. und den Schuldigen soll schlimmeres wiederfahren. Wenn die Justizia keine Gerechtigkeit bringen wird spätestens vor Gott muss er für seine Taten büssen.

    Ich verbeuge mich vor dir mein Held... Ruhe in Frieden....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποναω...Ποναει η ψυχη μου...Κλαιω ναι κλαιω...Οταν βλεπω αυτην την δολοφονια και την κακοποιηση της ψυχουλας που εφυγε...Γιατι να φυγει ετσι??? Γιατι εμεις δεν κανουμε κατι??? Γιατι δεν παμε να τον λιντσαρουμε στο δικαστηριο?? Εχω υιοθετησει εδω και3.5 χρονια ενα κακοποιημενο αδεσποτακι που τωρα πια ειναι ο πριγκιπας μας!!! Αλλα αυτα τα κτηνη που τον κακοποιησαν τοτε κυκλοφορουν ελευθερα... Ο Μπενακος μας ειναι οτι καλυτερο μας εχει τυχει στην ζωη μας ως τωρα,μας δινει οση αγαπη δεν εχουμε παρει ποτε απο ανθρωπο(περαν της οικογενειας μας)παρολη την κακοποιηση που υπεστη..Αλλα τα καθαρματα αυτα κυκλοφορουν ελευθερα...Ας κινητοποιηθουμε λοιπον μηπως και κανουμε την αλλαγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld