Μυτιλήνη: Σκοτώνει σκυλιά στο προαύλιο της Ι.Μ. Ταξιαρχών Μανταμάδου


Συμβαίνει Τώρα

Δολοφόνος σκοτώνει σκυλιά στο προαύλιο της Ι.Μ. Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου με καραμπίνα. 

Έχουν γίνει ονομαστικές καταγγελίες από τον ιερέα της Μονής και από τα μέλη της Κιβωτού που ήταν παρόντα. Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί και περιμένουμε τη διαδικασία του αυτοφόρου.

Αναμένουμε νεότερα από την Κιβωτό Μυτιλήνης. 


Ενημέρωση από αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού

<< Πριν απο περιπου 2 ωρες ενα διποδο τερας σκοτωσε εν ψυχρω μπροστα στα ματια τα δικα μου και του Πατερα Χρηστου στον ταξιαρχη μανταμαδου ενα μεσαιου μεγεθους σκυλακι το οποιο φροντιζε ο ιερεας της μονης. Το συμβαν ελαβε χωρα μπροστα ακριβως στην πυλη της μονης. 
 
Επικαλεστηκε οτι τον επιτεθηκε και σαν να μην εφτανε αυτο προσπαθησε να επιτεθει και στον ιερεα που ζητησε τον λογο ετσι ωστε να μπω εγω στη μεση και να τον ''συμμορφωσώ''.
 
Ο Πατερας Χρηστος πολυ γνωστος για την φιλοζωικη του δραση στον τοπο με ειπε χαρακτηριστικα πως φοβηθηκε για την ζωη του και πως παλι καλα που βρεθηκα και γω για να εμποδισω τον δραστη απο το να τον βλαψει. Εχουμε παει στο Α.Τ της περιοχης Μανταμαδου (2253061222) καναμε μηνυση και καταγγελιες.
 
Περιμενουμε τα αποτελεσματα απο τις νομικες διαδικασιες. Το τελευταιο που θελω να πω ειναι πως σαν στρατιωτικος που ειμαι αυτο που εσωσε αυτο το τερας απο τα χερια μου ηταν η στολη που φορουσα. Τιμωρια σε ολους τους δολοφονους. Προσωπικα ηταν σαν να σκοτωσε εμενα τον ιδιο.>>
 
 
dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld