Ασπρόπυργος: Άρρωστα κακοποιημένα σκυλιά παλεύουν να επιβιώσουν-Βοηθήστε να σωθούν


Μια περιoχη ξεχασμενη απ' τoυς παντες...Οι φωτo ειναι τραβηγμενες μεσα σε 2-3 μερες, πoλλα εξαφανιζoντα σε μια νυχτα, πoλλα πεθαινoυν, πoλλα τα αφηνoυν τoυμπανιασμενα στα χωραφια (πιτμπoυλ κυρiως) αρρωστα, νηστικα, να γεννουν συνεχως....
 
Ολoι ξερoυν γα τoν Ασπρoπυργo αλλα κανεις δεν βοηθαει..Γυφτoι τα χτυπανε, τα σκoτωνoυν, τoυς βγαζoυν τα ματια...
 

Συνηθως τα συναντας καθε μερα, αλλoτε τα χανεις για κανα μηνα και τα βρισκεις ετoιμoθανατα..Βρισκονται στην λεωφορο Νατo, απ' την εταιρια Μπητρoς και επανω ..Περιμενoυν σε oλα τα στενα  4-5 μαζι.






Μετά από πρωτοβουλία της Αντιγόνης, δημιουργήθηκε η ομάδα Τα φαντάσματα τoυ Ασπρoπυργoυ και ξεκίνησε η προσπάθεια διάσωσης των ταλαίπωρων, αφημένων στην τύχη τους σκυλιών.

Το πρώτο σκυλάκι που μεταφέρθηκε στη φιλοζωική δεν τα κατάφερε. Ήταν πολύ αργά για την σκυλίτσα, ελπίζουμε όχι και για τα υπόλοιπα σκυλιά.

Το Σάββατο 11/2 στις 10.00πμ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των εθελοντών που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τα σκυλάκια της περιοχής.

Στόχος μας η σίτιση αλλά και η αποπαρασίτωση τους και το βασικότερο : η καταγραφή τους ώστε να δούμε πόσα είναι, ποιά χρήζουν άμεσης κτηνιατρικής βοήθειας και ποιά πρέπει άμεσα να στειρωθούν.

Όποιος μπορεί ας φέρει και κλουβί μεταφοράς μήπως και χρειαστεί κάποια επείγουσα μεταφορά σε γιατρό.

Απαραίτητα για να βοηθήσουμε τα σκυλάκια : Ξηρά τροφή, λουράκια από ιμάντες και ταμπελάκια για να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε στη συνέχεια, φωτογραφικές μηχανές, frontline spray ή/και αμπούλες, advocate αμπούλες.

Όποιος θέλει να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να παρεβρεθεί μπορεί να απευθυνθεί στα mail antigko@hotmail.com, r_christodoulatou@yahoo.gr για να παραδώσει ο,τιδήποτε μπορεί να μας φανεί χρήσιμο.

Παρακαλώ προωθήστε την εξόρμηση. Ας μην είναι αργά και για τα υπόλοιπα σκυλάκια.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld