Κι άλλα αδέσποτα ταξίδεψαν προς Γερμανία

imageΝέα «έξοδος» κατοικίδιων προς τη Γερμανία στις 7 Ιανουαρίου 2011

"Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011, έφυγε νωρίς το πρωί «αποστολή» με κατοικίδια για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», με σκοπό να «σωθούν» (και αυτά) από τους κακούς Ελληνες... Μπορεί άραγε να μας απαντήσουν είτε οι αρμόδιες τελωνιακές υπηρεσίες του αεροδρομίου ή η γερμανική πρεσβεία σε ποιά «φράου Χέλγκα» ή «χερ Χανς» πήγαν; Και το κυριότερο: Τα προηγούμενα που πήγαν έξω «καραβιές», που είναι;"

Μας το έστειλε αγανακτισμένος φίλος δημοσιογράφος, που το έμαθε από τους ίδιους που έστειλαν ή και συνόδεψαν τα κατοικίδια. Αυτό το θέμα θέλει διερεύνηση, μου είπε ο συνάδελφος , γιατί μου έχει ξανατύχει και κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία.
 
Στη συζήτηση που είχε μαζί τους δεν έβγαλε άκρη για κάτι ουσιαστικό, σε σχέση με τις ασφαλείς υιοθεσίες των ζώων σε σπίτια της Γερμανίας ή άλλων βόρειων χωρών της Ευρώπης. Του είπαν πως κάποια σκυλάκια βρίσκουν σπίτι , ενώ για τα πάμπολα υπόλοιπα που έχουν σταλεί και αποστέλλονται συνεχώς , δεν είχαν σαφή άποψη για την κατάληξή τους... Μάλλον αδιαφορία και άγνοια διέκρινε , γιαυτό και αγανάκτησε.

Βοηθός γνωστής μου κτηνιάτρου, μου είπε προ ημερών ότι ανήκει σε ομάδα που στέλνουν σκυλάκια στη Βόρεια Ευρώπη για υιοθεσία (Δεν αναφέρω ονόματα και σωματεία). Προσπάθησε να με διαβεβαιώσει ότι ο ίδιος έχει ταξιδέψει και έχει δει συγκεκριμένα σκυλάκια σε σπίτια που τα υιοθέτησαν. Με διαβεβαίωσε ότι επικοινωνούσε και με κυρία στη Δανία, που είχε πάρει σκύλο από την Ελλάδα. Δεν είχα λόγο να μην τον πιστέψω. Ως εδώ μια χαρά!
 
Όταν τον ρώτησα πόσα σκυλάκια έχουν υιοθετηθεί όσο καιρό εκείνος βοηθάει αυτό το έργο , μου απάντησε ότι, μπορεί να με διαβεβαιώσει για 10 περίπου σκυλάκια εδώ και ενάμισυ χρόνο.
Του έδειξα τις αγγελίες με τους χιλιάδες αδέσποτους σκύλους για 2009 και 2010 από την Ελλάδα με τις τιμές πώλησης δίπλα τους και σας διαβεβαιώνω εγώ τώρα ότι έμεινε άναυδος...
Μου είπε ότι αυτά δεν τα γνώριζε και ότι ούτε ο ίδιος πιστεύει πως όλοι αυτοί οι σκύλοι βρίσκουν σπίτια. "Είναι αδύνατον να δίνονται όλα αυτά τα σκυλιά", μου είπε , "γιατί και έξω είναι δύσκολα τα πράγματα".
Κατέληξε σκεπτικός : " Από ένα σημείο και ύστερα , σίγουρα θα υπάρχει εκμετάλλευση από κάποιους , πιθανότατα με σκοπό το κέρδος και είναι πραγματικά κρίμα να αμαυρώνεται έτσι η προσπάθεια υιοθεσίας κάποιων λιγοστών έστω σκύλων στην Ευρώπη. Όχι αυτό είναι απαράδεκτο, γιατί είναι κανονικό εμπόριο με ύποπτες διαδικασίες ..."

Εύη Κυρατζή

(τα ονόματα και τα στοιχεία είναι στη διάθεση οιουδήποτε θέλει να ερευνήσει περισσότερο ή αμφισβητεί το εν λόγω κείμενο)

animalspress.blogspot.com

40 σχόλια:

  1. Αυτο το αρθρο ειναι παραπλανητικο.Πρωτα απο ολα τα σκυλια ταξιδευουν με ατομικα box με προδιαγραφες που οριζουν οι αεροπορικες εταιριες οπου αναλογα με το μεγεθος του σκυλιου ειναι και το σπιτάκι του.Μετα ,όλα είναι υπο της ευλογίες των εκτιμήσεων κάποιου ανωνύμου,που είδε,υπέθεσε,νόμισε,και δεν έκανε ρεπορταζ να παει να βρεί την γούνα του Αζόρ στην Γερμανια και να την φωτογραφήσει και να μας πει "ορίστε κύριοι" παρά αρκείται σε βαρύγδουπες φράσεις τύπου εμόριο ,ύποπτες διαδικασίες.Κι εγώ κύριοι δημοσιογράφοι θέλω να μάθω την αλήθεια,για αυτό κάντε σωστά την δουλειά σας,πάρτε τα πόδια σας και πηγαίνετε στον υποτιθέμενο "τοπο του εγκλήματος" κι εγώ σας βγάζω το καπέλλο.Αλλοιως κι εγώ με τις φίλες μου ,κάνουμε τέτοια δημοσιογραφια.Απαράδεκτο δημοσιευμα που έκανε ακόμα και την αφελή αδερφή μου να τα πιστεύει.Ακόμα και η φωτογραφία δεν αντιστοιχεί στην περιγραφόμενη περίπτωση ,προκειμένου να να δημιουργήσει εντυπώσεις!Γιατι κύριοι δεν βάζετε την πραγματική φωτό ;Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI KYRIE MOU H KURIA STO AR8RO EXEI KAI ONOMA KAI OPIOS ENDIAFERETAI ..MPORH NA RWTHSH!!!!! ESEIS EISTAI ANONYMOS!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA KOYTABIA ΑΠΟ ΠΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΕ ;

    ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ;

    ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΝ ;;

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ;

    ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΛΛΕΓΩΝΤΕ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενω ,εδω στην πανεμορφη Ελλαδα,ειναι ""παραδεισος"", για τα αδεσποτα !!!!
    Που το 99,% θα πεθανουν ,η απο φολα ,η απο αυτοκινητο ,η απο κλωτσες και μπουνιες φιλοζωων Ελληναραδων ,η θα τα φανε οι ΠακιστανοΜπαγκλαντεσοΑφγανοι του Αγιου Παντελεημονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα σκυλιά δεν ταξιδευουν ομαδικα σε κλουβια στα αεροπλανα , απαγορευεται, εγω ειχα προσπαθησει να βαλω στο ιδιο καλαθακι δυο γατες για θεσ/νικη και δεν με αφησαν .
    το όνομα της κυριας μπορει να ειναι αληθινο η φωτο όμως όχι και παρακαλουμε οποιον κατηγορει να τεκμηριωνει η να πηγαινει ο,τι στοιχεια εχει στον εισαγγελεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NAI OK KSEROUME APO ELLINARADES ALLA KSEROUME KAI APO GERMANARADES..

    TO THEMA EINAI AN PANE EKEI POU PANE NA EXOUNE MIA KALYTERH ZOI POU KAI EDW TA PERISOTERA AN OXI OLA DEN THA EIXAN TOSO KALI ZOI.

    TO PROVLIMA MOU EINAI TO AN KERDOSKOPEI KAPOIOS EIS VAROS AYTON TON ADESPOTON.

    AN TA ZWA POU PANE GERMANIA EINAI ZWAKIA POU EXOUN TAMPELAKIA KAI EINAI YPEYTHINI KAPOIA FILOZOIKI GIA AUTA, EINAI SKYLAKIA APO SPITI POU TA PETAKSAN STON DROMO, I YPARXEI MPOGIAS STIN ELLADA ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI GIATI NA MHN KANOUME KATI GAI NA PIESOUME TO KRATOS NA BRH MIA LYSH...GIA TA ADESPOTA THS ELLADAS ...GAI TA ALLA PWS KOINOPOIOUNTAI KAI GIAYTO..POU EINAI SOBARA DEN PIEZOUN???? ALLA PROTHMAMAI THS EYKOLES LUSEIS ..POU PY8ANOS BOLEYOYN KAPIOUS?? KAI OSO AFORA THN GERMANIA KSEROUME OTI EINAI XWRA POU KANOUN PEIRAMATOZWA?? DEN KRATANE TA ZWA SAT KUNOKOMIA TOUS PARAPANW APO 10 HMERS ..META EF8ANASIA!!! KAI GIATI OTAN RWTAS POU PANE TA ZWA MAS BRIZOUN ..AI MAS KANOUN DIAGRAFES?? KATI DEN LEEI AYTO?? MHN MPENHS STA NERA MOU GIATI 8A SE MHNHSW??? ENAS AN8RWPOS POU EINAI KA8AROS KAI KANH THN DOULEIA TOU SWSTA...DEN EXEI KANENA PROBLHMA NA DEIKSH TA XARTIA TOU...SE OPOION DHPOTE RWTHSH...KAI DEN APEILH::!!GIATI DEN MPOROUME NA SYNODEUSOUME OLOI TA ZWAKIA POU PANE STHN GERMANIA!!!!ALLA ORISMENOI KAI DIALEKTOI !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ωραια δημοσιογραφια! Πολυ εγκυρη!!!
    Αν ειχατε ΙΔΕΑ πως πρεπει να στελνεις ζωο να ταξιδεψει,θα ξερατε ΑΣΧΕΤΟΙ οτι αυτα κλουβια ΔΕΝ γινονται δεκτα στα αεροπλανα κ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ταξιδεψαν ετσι ζωα!! Δεν δεχονται ζωα στιβαγμενα ετσι κ σε συρματινα κλουβια οι εταιριες!!!
    Δεν αφηνετε τα σαπια;;;Τουλαχιστον αν θελετε να γραφετε τις αηδιες σας,να κανετε κ κανενα ρεπορταζ σωστο πρωτα!!!
    Κ ποιες αγγελιες πωλησης βρε κουφιοκεφαλοι;
    Ποσες φορες εχετε παρει απαντηση γι αυτο;Οτι ειναι το ποσο που πρεπει να δωσει το ατομο που θελει να υιοθετησει το ζωο ως μια βοηθεια προς το σωματειο για να μπορεσει να συνεχισει το εργο του;ΕΙναι ΝΟΜΟΣ στη Γερμανια αυτό βρε κοθωνια!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ πρεπει να σας το πουν;Ειπαμε χοντροκεφαλοι,αλλά ΤΟΣΟ ΠΙΑ;;;;;
    Ελεοοοοοοος!!!
    Κ αφηστε τις ηλιθιοτητες επιτελους για σκυλια που ταξιδευουν κατά χιλιαδες στιβαγμενα σε κοντεινερ!!!Κανεναν δεν πειθετε πια!
    Δωστε τις αποδειξεις για αυτα που λετε η ΣΚΑΣΤΕ!!!
    ΓΙΝΕΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν δήθεν (?) καταγγελίες, δήθεν αποδείξεις και μόνο ένας κυκλώνας συκοφαντικών δυσφημήσεων και μηνύσεω. Καταρχήν αυτοί που αυθαίρετα αποκαλούν τους φιλόζωους ''εξαγωγείς'' ή ''εμπόρους'' ζώων, με αηδιάζουν. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο επειδή εσύ αντιτίθεσαι στην υιοθεσία στο εξωτερικό και θεωρείς/πιστεύεις ότι στέλνει ζώα για πειράματα
    http://strayandthecity.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το άρθρο ρωτάει ξεκάθαρα . Οχι αυτά που υιοθετούνται , τα υπόλοιπα τι γίνονται , που καταλήγουν ; Οσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό ξέρουμε πόσο λίγο καιρό κρατάνε τα ζώα στα καταφύγια ...Η ευθανασίες είναι μέρος της καθημερινότητας όλων των καταφυγίων στις Β.χώρες. Δεν μιλάω για άλλα , πειραματόζωα , λουκάνικα κ.λ.π γιατί προσωπικά το θεωρώ βλακείες , αλλά κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο εύκολα θανατώνουν έξω. Δεν παίρνουν ζώα μόνο από Ελλάδα , από όλη την Νότια και Ανατολική Ευρώπη καταφτάνουν στα καταφύγια και ότι δεν υιοθετηθεί γρήγορα πρέπει να αδειάσει τη θέση του για το επόμενο... Το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι ζωοφιλικοί σύλλογοι που στέλνουν έξω ζώα , το ξέρουν αυτό πολύ καλά , ποτέ δεν θα πάρεις ξεκάθαρη απάντηση γι αυτό , όπως σωστά λέει το άρθρο . Εχω δουλέψει σε καταφύγιο του εξωτερικού και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται όπως ξέρουν και οι σύλλογοι. Οπότε ή από τα μάτια μου να φύγει κι ας είναι 50-50 να σωθεί ή κοντά στα ξερά ας καούν και μερικά χλωρά!
    Υσ. Τσαούσα άρρωστη 11.04 πάλι βρίζεις ; Εδώ όμως δεν μπορείς να διαγράψεις τα σχόλια όταν τελειώσει η επήρεια της κόκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακη δημοσιογραφια και ξεκαρφωτη φωτο,ειναι αρκετα μονο για να "δουλεψουν" ασχετους με το θεμα,οσοι ξερουν για αποστολες σκυλων στη Γερμανια γελανε με αυτα τα αρθρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to arthro einai polu gelio kai deixnei poso axetoi einai autoi "oi filozwoi tou kanape"
    kai afou exete ola ta stoixeia giati den kanete kati???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oraia loipobn esu kuria pou dimosieueis to arthro mazi me ton dimosiografisko sou giati den pate na skeskepasete auto to kukloma? (afou eiste toooso filozwoi)
    pate ta stoixeia sas ston eisaggelea ti katheste ante kante kati gia authn thn xwra!!!!!!
    kai meta parte fora kai xtupate to kefali sas ston toixo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MOU EIPE O KSADERFOS TIS FILHS MOU TIS RITSAS POU TO EMATHE APO TIN FILH THS TOU KSADERFOU BOITHOU APO TON KSADERFO TOU KTINIATROU OTI OTI OTI OTI OTI.... POLY PLAKA EXEI TO ORTHRO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω ανωνυμος που τον λες τσαουσα!Μονο κ μονο απο αυτο,φαινεται τι δημοσιογραφα της πενταρας εισαι!
    Δεν ξερω ποια ειναι η τσαουσα αλλά να αγιασει το στομα της αν σου λεει τα ιδια!
    Ποια υπολοιπα ρε καθυστερημενο;;;
    Τα ζωα που φευγουν Η εχουν βρει οικογενεια κ πηγαινουν εκει Η φιλοξενουνται απο οικογενειες μεχρι να βρουν την δικη τους!(που κ αυτο υποπτο το βρισκετε ΚΟΘΩΝΙΑ!!!)
    Ακομα κ αν καποια πηγαινουν σε σωματειο τι σημαινει αυτο;;;;
    Θες να μας πεις δηλαδη οτι τα σωματεια εκει παιρνουν ζωα απο δω για να τους κανουν ευθανασια;Ξοδευονται δηλαδη τοσα λεφτα κ απο εδω κ απο εκει για να τα στειλουν στον θανατο;
    Κ οταν λετε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ετσι γενικά να μαθετε τι ισχυει στην καθε χωρα βουρλα ε βουρλα!
    Δεν υπαρχει παντου η ιδια νομοθεσια κ η ιδια τακτικη!
    ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;; Αλλά τι ρωταω!!
    Σου ξαναλεω ντροπη της δημοσιογραφιας,ΡΕΠΟΡΤΑΑΑΑΖ πριν πιασεις το πληκτρολογιο!!!!ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!Οχι ΑΗΔΙΕΣ!
    ΝΟΥΜΕΡΑ θελουμε!ΠΟΣΑ ειναι αυτα τα χιλιαδες που λετε οτι φευγουν;;;Για ποσα απο αυτά δεν υπαρχουν στοιχεια για το που πηγαν κ που ειναι;;
    ΣΤΟΙΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
    Δεν στο μαθανε στη σχολή αυτο;;;Η εκανες ολο μπρεικ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γτ δεν λετε οτι ελληνικα σωματεια που δεν υφιστανται εδω στην ελλαδα χανουν ευρωπουλακια στελνοντας καποιοι ζωα στο εξωτερικο? εχω βαρεθει να βλεπω καθε φορα καποιον να παθαινει κριση με καποιο ζωο που παει στο εξωτερικο, χωρις να εχει ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!! αν δεν εχετε στοιχεια τι δημοσιευετε αρλουμπες? ρεπορταζ ειναι αυτο? ελεος!!!βγαλατε μια φωτογραφια κ απο κατω τι? πατε καλα? σοβαρευτειται ρεεεεε...ειπαμε στην Ελλαδα ειστε κ κανενας δε σας ελεγχει για τις κοτσανες που αμολατε, αλλα κοφτε το πια...αν νομιζετε οτι διαβαζουν ηλιθιοι κανετε μεγαλο λαθος...εγω βλεπω καποια ομαδα φιλοζωων που εχει ξεσκιστει, μη εχοντας ουτε 1 αποδειξη, κ κατηγορει το οτι στελνονται στο εξωτερικο...1 ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!ΕΣΤΩ 1!!! εμενα ολο αυτο κατι μου λεει...μηπως πρεπει να ερευνησουμε ολους αυτους που κατηγορουνε με αερολογιες γτ κατηγορουνε με αυτο το τροπο κ ποια ειναι τα συμφεροντα τους? μηπως? αντε κλειστε το τωρα γτ κ η υπομονη εχει τα ορια της...Ελλαδαρα η χωρα της αιωνιας μαλακιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ESEIS ...POU DIAFWNHTAI ..ME TO A8RO OTI EINAI PLASTO.. EXETAI STOIXEIA ..OTI EINAI..??? KAI PWS EISTAI TOSO SYGOUROI...???' DEIKSTE MAS TIS DIKIES SAS APODHKSEIS OTI DEN EINAI ETSI ??? KAI AFOU KSERETAI PERISSOTERA GIA TIS YO8ESIES...GIATI DEN MAS KANETAI FYLOUS SAS.. KAI BOH8OU SAS.. DYXNONTA MAS TA STOIXEIA SAS ?? ALLA KAI EDW BRHZETAI..?? DEN KATALABENETAI ..OTI O TROPOSAS EINAI ENANTIOTHKOS..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DILADI H FOTOGRAFIA POU EXEI TO ARTHRO EINAI APO TIS 7/1/2011???????????
    KAI AN EINAI AYTO TOTE NA KINITHOUME NOMIKA KAI OLOUS KAI STIN AEROPORIKH ETAIRIA KAI SE AUTON POU SUNODEUE TA ZWA.
    MPOREI KAPOIOS NA APANTISEI SE AUTO POU ROTAO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ "ΕΓΚΥΡΟ"
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΑΝΩΝΥΜΗ 4:10"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σταμπουλιδου -(κυρια 4.10) σε πηραμε χαμπαρι κι εδω,χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Παλι ρεζιλι εγινες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LINK ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ TO DOGWORLD BLOGSPOT.COM ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΩΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΩΘΟΝΟΦΙΛΟΙ-ΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ( ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΕΤΕΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ).

    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ/ΘΕΜΑ KAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΕΤΕ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΠΑΡΗΕΡΜΗΝΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΞΑΝΑΛΕΩ
    ΑΠΟΖΗΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να διευκρινισω οτι το αρθρο και ολα τα αρθρα που δημοσιευονται στο μπλοκ εκφραζουν τις αποψεις εκεινων που τα υπογραφουν και οχι τις δικες μας απαραιτητα.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ,πως να σου πουν τι γινεται με τις μετακινησεις ,αφου δεν ξερουν κ δεν υπαρχουν αποδειξεις??? μονο μπλα μπλα κ κατηγοριες αβασιμες(κ φωτο,που μονο απο αεροδρομιο δεν ειναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ακριβως...κ επισης λεω παλι, μηπως πρεπει να ερευνησουμε ολους αυτους που κατηγορουνε κ για ποιο ακριβως λογο το κανουν ολο αυτο χρονια τωρα, χωρις να εχουν αποδειξεις κ θελοντας να δημιουργησουν εντυπωσεις??? κ αν εχουν γινει ολα αυτα μπροστα στα ματια τους ή εχοντας αποδειξεις για ολα αυτα τοτε γτ δε κινουνται νομικα? μηπως υπαρχει καποιο συμφερον με το να κατηγορουνε χωρις αποδειξεις κ να δημιουργησουν εντυπωσεις? τοσα χρονια η ιδια καραμελα...ο καθενας δλδ σ αυτη την ηλιθια χωρα μπορει να φτιαξει ενα αρθρο κ να κατηγορει τον καθενα χωρις αποδειξεις μονο κ μονο επειδη του το ειπε καποιος...κ καποιοι εχουν βαλθει να κανουν τον αστυνομο Μπεκα!!!οσο λυσσατε κ κατηγορειτε χωρις αποδειξεις γινεστε ρεζιλι κ μονο ρεζιλι...καποια στιγμη θα σας γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο κ θα τρεχετε να γλυτωσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αναστασία Παπαδοπούλου11 Ιανουαρίου 2011 στις 6:37 μ.μ.

    όταν υπάρχει καταγγελία κατά ζωής,έστω και με ανεπαρκή στοιχεία ,είναι υποχρεωτικό να ερευνάται εξονυχιστικά,από την αστυνομία και αρμόδιους φορείς της πολιτείας.Υποχρέωση των πολιτών ,είναι να επαγρυπνούν και να προφυλάσσουν τα ζώα ,από κάθε ενδεχόμενο.Οι υιοθεσίες ,πρέπει να γίνονται με αυστηρά κριτήρια ,προσοχή και συνεχή επικοινωνία με τον θετό γονέα.
    Ότι υπάρχουν κυκλώματα εμπορίας και εκμετάλλευσης ζώων ,διεθνώς ,είναι γεγονός.Γεγονός είναι, επίσης ,ότι έχουν δημιουργηθεί ράτσες με σκοπό την εμπορία τους και τον εύκολο πλουτισμό.Επίσης, έχουν δημιουργηθεί ράτσες για να χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα.Αυτά τα ολίγα, για την διαστροφή του ανθρώπινου είδους.
    Όποιος περιμένει αποδείξεις ,για να συμπεριφέρεται με ωριμότητα και υπευθυνότητα ,είναι ανάξιος λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ;
    ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΝ ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ;

    Η ΑΠΛΑ ΕΙΣΕΡΧΩΝΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ Η Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ;

    ΤΟ ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ AIR CARGO ΣΕ ΒΟΧ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ AIR CARGO ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ.

    Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ; Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ;

    ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Η ΑΝΑΘΡΕΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Η ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥ ;

    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΗΣΤΑΝΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μηπως οι φακες ειναι παχες? γεια σου Ελλαδαραααααααα!!!αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ?? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΣ ΠΟΥΜΕ???
    ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΜΕ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ?ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Κ ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΘΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κυρια κυρατζη θα παρακαλεσω να βγει ο συναδελφος σας να καταθεσει τα στοιχεια του
    για την υποθεση οτος ωστε εαν υπαρχει δολος
    πισω απο την μεταφορα των κουταβιων να αναρτηθουν και ΜΟΝΟ εφοσον ειναι επιβαιβεωμενα και ΑΛΗΘΕΙ και εγω ο ιδιος προσωπικος θα επικαλεσω φιλωζωικη συσπηρωση σε διαφορα φιλοζωικα σωματια τις χωρας και κυριος στις περιοχες οπου δρουν οι φιλοι μας οι γερμανοι.

    παρακαλω να μην αναρτηθουν δημοσιογραφικες ανακριβιες και να μην ξεσηκωθει κοσμος για το 0.

    ειναι αδικο για ολους και πραγματικη σπαταλη χρονου.
    ευχαριστω ΔΡΟΣΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 9 Ιανουαρίου 2011 11:04 μ.μ.
    10 Ιανουαρίου 2011 10:57 π.μ.
    = Kelly Foutre ( facebook )
    11 Ιανουαρίου 2011 4:13 μ.μ.
    = Evi Goofy ( facebook )

    Οποιος τις ξέρει, κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το 11 Ιανουαρίου 2011 4:13 μ.μ ΑΡΧΙΣΤΟΚΕ το εγραψα εγω! η Evi Goofy(facebook) ποια ειναι αρχιζαβο? ειναι κ αυτο τεχνασμα που σας το εμαθαν στη δημοσιογραφια παλιοσαπιλα? αμα δε γνωριζεις βλημα τι πεταγεσαι κ γραφεις κ ονοματα τουβλο? φυσικα απευθυνομαι στον στοκο 12 Ιανουαρίου 2011 10:34 μ.μ.γαμω την Ελλαδα πια κ τους στοκους της, μας εχετε ξεφτυλισει ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εύη Κυρατζή

    (τα ονόματα και τα στοιχεία είναι στη διάθεση οιουδήποτε θέλει να ερευνήσει περισσότερο ή αμφισβητεί το εν λόγω κείμενο)

    αυτη η κυρα Κυρατζη που εγραψε το αρθρο που ειναι εξαφανισμενη? κ γτ εμεις να ερευνησουμε τα στοιχεια της κυρατσας εφοσον η κυρατσα δε παραθετει κανενα απολυτως στοιχειο? ειναι η συγκεκριμενη κυρια σοβαρη με αυτα που γραφει κ πρεπει να την αντιμετωπισουμε κ εμεις σοβαρα? με τη καθε κυρατσα κ τον καθε ηλιθιο θα σχολουμαστε? ολοι εσεις που λετε υπαρχουν στοιχεια γτ δεν τα βγαζετε? τι φοβαστε? κ αν εχετε στοιχεια κ ακομα δε καναταε κινηση να πατε στον εισαγγελεα κ να κινηθειτε νομικα θα το κανουμε εμεις που δεν εχουμε στοιχεια?(!!!!) ειστε τελειως ηλιθιοι? ποιον κοροιδευετε? ποια τα συμφεροντα σας? γτ δεν ασχολειστε με ελληνικες φιλοζωικες που λιγες πληρουν προδιαγραφες φιλοζωικης? γτ δεν ασχολειστε μ αυτα τα κολαστηρια καταπληκτικοι φιλοζωοι? η μηπως ανηκετε σ αυτες τις φιλοζωικες ολοι εσεις που κατηγορειτε? κ στο κατω κατω της γραφης ποια ειναι η κυρα Κυρατζη?(!!!!) ο δημοσιογραφος που αναφερεται ποιος ειναι? ειναι ερευνα αυτο? δεν απευθυνεστε σε 10χρονα κ δεν ειναι το καφενειο ή το κομμωτηριο της γειτονιας σας εδω...χρονια τωρα η ιδια καραμελα "εχουμε στοιχεια! εχουμε αποδειξεις"...που ειναι κυριες κ κυριοι τα στοιχεια? για δικη σας πληροφορηση αυτος που εχει στοιχεια παει στον εισαγγελεα κ κινειται νομικα...εσεις ολο αυτο το καιρο λετε"εμεις εχουμε στοιχεια, δε πατε εσεις στον εισαγγελεα?" τι λετε ρε γροθοι!!! ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? που νομιζετε οτι πουλατε παραμυθια? ποια ειναι τα συμφεροντα σας? σας βλεπω κατηγορουμενους κ οχι κατηγορους...μονοι σας σκαβετε το λακο σας καταπληκτικοι φιλοζωοι...σκαψτε τον καλα ομως κ βαθια για να χωρεσετε πολλοι!!! πολυ ανεχτηκαμε το παραληλημα σας, αντε σε κανα ψυχολογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λυπαμαι για οσους "εθελοτυφλουν"!Μηπως αντι να βριζεστε και να αμφισβητηστε μεταξυ σας καλο θα ηταν να συνεργαστητε εφ' οσον ο σκοπος ειναι κοινος?Δηλ. η σωτηρια των ζωων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. απευθυνομαι στον 13 Ιανουαρίου 2011 10:46 μ.μ....
    ποιοι εθελοτυφλουνε? αυτοι που χτυπιουνται οτι εχουν αποδεξεις κ δεν πανε στο εισαγγελεα? η΄αυτοι που δεν εχουν αποδειξεις κ ζητανε το λογικο: ναμαθουν τις αποδειξεις(οχι γελοιοτητες σαν αυτο)...απαντησε αν θες...μη πεταχτεις παλι να πεις αερολογιες για να πεις κατι...κ η σωτηρια των ζωων σε κολλαστηρια γνωστα(που εκβιαζουν απαιτωντας λεφτα απο που?)που βρισκονται στην Ελλαδα αυτο δε σας ενδιαφερει? γτ αυτοι οι ανθρωποι που εχουν αυτα τα κολλαστηρια οριονται χρονια για το θεμα αυτο...ποιον δουλευετε? πριν κανετε τον αστυνομο Μπεκα να φροντιζετε να ειστε ολοι καθαροι γτ μπορει να κανει τον αστυνομο Μπεκα καποιος κ για σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α, ρε άθλιοι Ελληναράδες!! Λέω για σας τους... ντετέκτιβς που χωρίς να ξέρετε την αλήθεια γράφετε σαχλαμάρες για τις υιοθεσίες στο εξωτερικό. Ε, λοιπόν, εγώ έχω δώσει ζώα στο εξωτερικό για υιοθεσία και θα δίνω για όλη μου τη ζωή γιατί περνάνε υπέροχα εκεί, σε αντίθεση με τις υιοθεσίες εδώ, που 80 στις 100 είναι άθλιες. ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙ ΑΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ! Η ΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΕΞΩ. Ποιος ξέρει από ποιο ξένο site την πήρατε και τι απεικονίζει ακριβώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://dogw0rld.blogspot.com/2011/01/blog-post_2741.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ένα σωματείο εξηγεί γιατί κάνει υιοθεσίες (και) στο εξωτερικό
    http://dogw0rld.blogspot.com/2011/01/blog-post_2741.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια!!! Ποτέ δεν δίνονται σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που γίνονται σχετικά με τις υιοθεσίες στο εξωτερικό παρά μόνο αοριστολογίες και ύβρεις κατά αυτών που τολμούν να έχουν απορίες και αντίθετες απόψεις. Και φυσικά κρυμμένοι πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας!!!
    Το ερώτημα είναι "Που πηγαίνουν τα ζώα όταν βγαίνουν στο εξωτερικό, ποια η τύχη τους και γιατί αφού είναι όλα ρόδινα κι ωραία δεν υπάρχει διαφάνεια"...
    Μέχρι τώρα δεν έχει απαντηθεί ακόμη αυτό το ερώτημα κι όπως λέει κι ο λαός "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Αφήστε στην άκρη λοιπόν τα παρατσούκλια και τις ανωνυμίες κι απαντήστε ξεκάθαρα στα ερωτήματα αυτά, ειδάλλως ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld