Μελιά η αγωνίστρια ψάχνει σπίτι


Για πολλούς από μας, αν είχαμε ατύχημα με φορτηγό, για αρκετό καιρό θα προσπαθούσαμε να το ξεπεράσουμε. Θα μαζεύαμε φίλους και γνωστούς για να τους εξηγησουμε ποσο πονάμε και θα απολαμβάναμε τα χάδια και τις περιποιήσεις των δικών μας ανθρώπων. Λυγίζει όμως κανείς αν σκεφτεί ότι το μικρό αυτό κοριτσάκι, μωρό μολις δύο μηνών υπέφερε μόνο του όλο αυτόν τον πόνο. 

Η Μελιά, μια μικρή αγωνίστρια με μεγάλη θέληση για ζωή, κατάφερε να ξεπεράσει μόνη της την αιμορραγία και το ότι της λείπουν 2 δαχτυλάκια απο το πόδι της που έμειναν στην Λ. Νάτο κάτω από τις βαριές ρόδες ενός φορτηγού. Μετά από πολλές μερες αγωνίας για το αν θα ακρωτηριαστεί ή όχι, η Μελιά κέρδισε το στοιχημα να κρατήσει το ποδαράκι της και να μάθει να περπατάει μ'αυτό, δίνοντας μαθηματα ζωής ακόμη και σε μας. 


Κάθε μερα που περνάει η Μελιά αναρρώνει και γίνεται μια δυνατή δεσποινίδα. Η Μελιά μας απαγορεύει να την λυπόμαστε. Διεκδικεί τα παιχνίδια της και μας δείχνει κάθε μερα ότι αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι μια οικογένεια που θα την αγαπήσει και θα την κρατήσει ασφαλή μεχρι τα βαθεια της γεράματα...Αν πάλι δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, ίσως να θέλετε να την βοηθήσετε να αποπληρώσει τον λογαριασμό του γιατρού της. Στείλτε της ένα μύνημα και εκείνη θα σας απαντήσει αμέσως και θα σας στείλει μια φωτογραφία της για να θυμάστε για πάντα ότι είσασταν και εσεις εκεί για αυτή την μικρούλα αγωίστρια!

Πληροφ. 6955416073 ή στο facebook

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld