Θύμα αδιαφορίας των ανθρώπων που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους


Ήταν στη Λεωφόρο Καζαντζίδη (Ηράκλειο Κρήτης) μέσα σε μια αυλή, καθόταν μάλιστα δίπλα σε ένα τραπέζι. Απο μακρυα που το είδα νόμιζα πως είναι δεσποζόμενο γιατι ήταν στο κέντρο του μαγαζιού και καθόταν στα πόδια μιας παρέας... Πλησίασα να δώ και τι να δω... 

Μια σκυλίτσα  γεμάτη τσιμπούρια, τραύματα από δερματικά και δαγκωνιές. Λυπάμαι πραγματικά για τα δεκάδες δίποδα που ήταν γύρω του και δεν γύρισαν ούτε το κεφάλι τους. Συνέχιζαν και πίναν το καφεδάκι τους .. μην τους χαλάσει και τη βραδιά... 

Πήγε στο γιατρό καθαρίστηκε το τραύμα της, έγιναν εξετάσεις και είναι αρνητική σε λεισμάνια και θετική σε ερλιχίωση . Και το καλύτερο απ όλα ... είναι και έγκυος... Θα γίνει καλά όμως... Ήδη η διάθεση της ήταν καλύτερη μιας και απαλλάχτηκε απο τα τσιμπούρια και τους ψύλλους και χοροπηδουσε πάνω μου σαν τρελή. 

Προς το παρόν την φιλοξενεί στο ιατρείο της και απο βδομάδα θα μεταφερθεί στο κυνοκομείο.  Σας παρακαλώ πολύ όλους να προωθήσουμε τη μικρούλα ώστε μόλις αναρρώσει να βρεθεί υιοθεσία και να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο. Είναι μικρόσωμη 8,5 κιλά, ηλικία δεν κοιτάξαμε γιατί προτεραιότητα είχε η υγεία της μόλις όμως μάθω θα σας ενημερώσω.

Πληροφ. Ελένη 6972267075 ή στο Fb

Νεότερη ενημέρωση 




Η Αγαπούλα μεταμορφώθηκε! Την άγγιξε με το ραβδάκι της αγάπης και της φροντίδας η καλή της νεράιδα και έγινε ένα υπέροχο όλο ζωντάνια πλασματάκι που δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το φρικτό θέαμα που αντίκρισα πριν απο περίπου δύο μήνες. Η Αγαπούλα είναι 7-8 μηνών και 8,5 κιλάκια ειναι στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και μετά απο ηλεκτρονική ταυτοποίηση. Δεν λερώνει μέσα περιμένει υπομονετικά να την βγάλω έξω, ξέρει απο αυτοκίνητο και γενικά θέλει να είναι συνέχεια με ανθρώπινη παρέα. 


Τηλεφ. 6972267075 ή στο Fb


Σωματείο Ζωόφιλη Δράση Αριθμός μητρώου: 1576 Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου: 42/1999

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld