Η Ευτυχία καταδικάστηκε σε "διωγμό δια καυστικού υγρού" - Ποιος θα γιατρέψει τις πληγές της καρδιάς της;


Δεν καταλαβαίνει κανείς τι κακό έκανε για να αξίζει τέτοια τιμωρία. 

Να έκλεψε φαγητό; Αν πήγαινε σε ένα δικαστήριο και έλεγε ότι πεινούσε, θα αθωωνόταν.

Να απείλησε κάποιον ότι θα τον δαγκώσει; Αν το έκανες εσύ θα σου έδιναν 6 μήνες με αναστολή.

Να δάγκωσε λέτε κάποιον; Δεν ξέρουμε αν η ποινή για μας θα ήταν πάνω από 3 χρόνια.

Αν κρίνουμε από τα φουσκωμένα στηθάκια της, μάλλον το αμάρτημα της ήταν
ότι βιάστηκε στον δρόμο, έμεινε έγκυος και γέννησε τα μωρά της. Αυτά που κουβαλούσε επί 63 μέρες στην κοιλίτσα της, αν κρίνουμε από τις πληγές στο κορμάκι της, δεν πρέπει να είχαν καλύτερη τύχη. Μάλλον σκοτώθηκαν πριν καν ακόμα γνωρίσουν τον κόσμο και την κακία του, όπως τον γνώρισε η μαμά τους. Η Βασιλική μας έκανε ότι μπορούσε. Την μετέφερε σε ένα κλειστό χώρο, από τον οποίο δεν επιτρέπεται να βγει γιατί έξω καραδοκεί κόσμος για να την ταΐσει, και σίγουρα όχι λιχουδιές για να την κάνει να ξεχάσει.


Έτσι παραμένει φυλακή για ένα έγκλημα που δεν γνωρίζει πως το έκανε. Με τον ανθρώπινο νόμο όμως, καταδικάστηκε σε "διωγμό δια καυστικού υγρού". Οι πληγές της θα αργήσουν να κλείσουν, στην ψυχή της θα μείνουν πάντα ανοιχτές. Στην καρδιά της Βασιλικής που την φροντίζει καθημερινά, κάθε βλέμμα της μικρής σκυλίτσας θα προσθέτει λίγη ακόμα πίκρα και ντροπή που ζουν ανάμεσά μας αυτοί που το έκαναν.


Το όνομα της Ευτυχία, για να ξορκίσουμε το άσχημο παρελθόν. Στόχος μας, η επόμενη φωτογραφία σε αυτό το άλμπουμ να δείχνει την Ευτυχία δίπλα σε έναν άνθρωπο με τεράστια ψυχικά αποθέματα που θα την φροντίσει και θα πάρει από την Ευτυχίτσα μας, όλη την αγάπη που έχει μέσα της...και είναι πολλή. Για να αποκατασταθούν στα μάτια μας οι Άνθρωποι.


Για την Βασιλική, που η τρέλα της είναι πολλές φορές αβάσταχτη, αλλά η αγάπη που έχει μέσα της είναι τεράστια. Πιο μεγάλη ακόμα και από την κακία των ανθρώπων...

Πληροφ. filozwiki.kinisi@gmail.com ή στο Fb

Φιλοζωϊκή Κίνηση Μεγάρων- Ν.Περάμου 

2 σχόλια:

  1. Αυτά, μόνο στην Ελλάδα γίνονται.. Ευτυχώς που ζω σε φιλοζωική πόλη: τη Βιέννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό.Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιες φριχτές εικόνες.Η κτηνωδία απέναντι στα ζώα πρεπει να τιμωρείται πιο αυστηρά.Αν δεν τα θες,τουλάχιστον μη τα πληγώνεις.Δεν σε αναγκασε κανεις να το εχεις σπιτι σου,αλλα δεν εχεις δικαιωμα να το κακοποιεις.Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld