Βρήκαν τον χαμένο σκύλο τους σε αγγελία προς πώληση μετά από 4 χρόνια!


O Cotton, ράτσας staffordshire bull terrier, είχε χαθεί πριν 4 χρόνια μυστηριωδώς από το σπίτι του. Η οικογένεια του από τότε δεν εγκατέλειψε την αναζήτηση, έχοντας την ελπίδα πως κάποια μέρα θα τον ξαναβρεί.

Η απώλεια ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα για τα δυο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 12 και 6 ετών. Η μητέρα έψαχνε μανιωδώς όλες τις αφισοκολλημένες αγγελίες καθώς και όσες βρίσκονταν στο internet.



Μια ημέρα, ένας φίλος της οικογένειας ανακάλυψε στο facebook μια αγγελία με ένα σκυλί προς πώληση που έμοιαζε εκπληκτικά με τον Cotton.

Tότε η μητέρα επικοινώνησε με τον πωλητή προσποιούμενη πως ενδιαφέρεται να αγοράσει το σκυλί. Αφού συνέλεξε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν για να βεβαιωθεί πως πρόκειται για τον Cotton, έδωσε ραντεβού με τον πωλητή και ταυτόχρονα ενημέρωσε την αστυνομία.




Τελικά, ο πωλητής ήταν ένα κορίτσι ηλικίας 20 ετών, το οποίο συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης και της κλοπής ξένης περιουσίας.

Όπως αποδείχθηκε το σκυλί είχε κλαπεί σκοπίμως από το σπίτι, αφού δεν έλειπε κάποιο άλλο αντικείμενο από τον χώρο.

Ο Cotton φάνηκε να έχει κάποια σημάδια κακοποίησης, ωστόσο είναι καλά και ενθουσιάστηκε πολύ μόλις είδε τα παιδιά της οικογένειας.


Η οικογένεια δηλώνει ευτυχισμένη και ελπίζει να αναπληρώνει το χαμένο χρόνο. 

dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld