Ξάνθη: Πέθανε από τις κλωτσιές που της έριξαν - Βοηθήστε να σωθούν τα άλλα δύο!


Η ιστορια εδω εχει να κανει ως εξης. Τρια σκυλια αδεσποτα κακοποιημενα κοντα στο κεντρο της Ξανθης, ειχαν βρει καταφυγιο στο παρκακι που βλεπετε ομως δεν ηταν καλοδεχουμενα απο κανεναν, εκτος απο μια οικογενεια που τα φροντιζε οσο καλυτερα μπορουσε. Τα ζωα τελευταια ηταν τοσο τρομοκρατημενα που καναμε πανω απο μια εβδομαδα για να καταφερουμε να τα πιασουμε.


Τα πηγαμε σε φιλοξενια και δεν περασαν ουτε τρεις εβδομαδες ηρεμα και η στειρωμενη σκυλιτσα πεθανε αιφνιδια. Ετσι νομιζαμε εμεις γιατι η νεκροψια που της εγινε εδειξε οτι το ζωντανο απο τις κλωτσιες που ειχε δεχτει πριν την φιλοξενια ειχε κανει φλεγμονες στην σπληνα και σε αλλα οργανα!

Αρχισε ενας αλλος αγωνας πηραμε παλι τα δυο σκυλακια που ειχαν απομεινει και τα πηρε στο σπιτι της η κοπελα που τα φροντιζε και πριν .

Ειναι ο Ραμπο ημιαιμο ροτβαιλερ στειρωμενος που εκτος το ξυλο που εχει φαει καταφεραν να του κοψουν και την ουρα του με ψαλιδι, μαλλον κανενας δεν ξερει και ουτε ακουσε φυσικα ποτε τι εγινε. Ο Τζακ ο κατουλης που του ειχαν ριξει οξυ στα μουτρα και τωρα αναρωνει! Παρακαλω πολυ κοινοποιηστε τα ζωα αυτα να βρουν επιτελους ενα σπιτα για να ηρεμησει η ψυχουλα τους! Ειναι περιπου 3 χρονων και τα δυο.

Τηλ.επικ. 6986848827 Μαρια ή στο Φβ
Αριθ.πρωτ.630/1995

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld