Η Φρόσω που κακοποιήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου, τα κατάφερε και ψάχνει σπίτι


Η Φρόσω είναι ένα αδέσποτο σκυλάκι τριών ετών, θηλυκό, στειρωμένο και δεν ξεπερνάει τα 10 κιλά. Πριν ένα περίπου χρόνο κάποιος «πολιτισμένος άνθρωπος» στο υποτίθεται
πολιτισμένο περιβάλλον, όπου την εγκατέλειψαν και ζει από τότε, την έδειρε
σχεδόν μέχρι θανάτου. 



Για να μη γίνει άμεσα εμφανές ο ξυλοδαρμός έγινε βράδυ και με ένα πλατύ αντικείμενο έτσι εξωτερικά να μην υπάρχει ούτε ένα τραύμα. Η Φρόσω βρέθηκε ακούνητη εκεί που την εγκατέλειψε ο δράστης, χωρίς να μπορεί να σηκωθεί την επόμενη μέρα. 

Χρειάστηκε να την σηκώσουν σε οριζόντια θέση δύο άτομα για να την μεταφέρουν στην κτηνίατρο του Κυνοκομείου. Έμεινε στο Κυνοκομείο για 3 περίπου μήνες μέχρι να μπορέσει να συνέλθει. Αυτό που της έμεινε για να θυμάται την περιπέτειά της είναι ένα μικρό πρόβλημα με τον τένοντα στο μπροστινό δεξί της πόδι αλλά κυρίως ο φόβος μήπως της ξανασυμβεί.


Είναι πολύ τρυφερή με τους ανθρώπους που της δείχνουν αντίστοιχα αισθήματα αλλά και πολύ φοβισμένη από αυτούς που την ενοχλούν, κυνηγούν και όλα τα σχετικά συναισθήματα που πολλοί συνάνθρωποί μας εκδηλώνουν για τα ζώα. Η Φρόσω αναζητεί σπίτι. 


Αν νομίζετε ότι θα μπορούσατε να της προσφέρετε την αγάπη και την ασφάλεια που χρειάζεται για να επιζήσει επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6937158495 και 6975 105251 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld