Πρέβεζα: Ψυχορραγούσε από φόλα και ο βοσκός νόμιζε ότι είναι λυσσασμένο και το έδιωχνε!


Ο άτυχος σκυλάκος της φωτογραφίας βρέθηκε εχθές να ψυχοραγεί απο φόλα στην άκρη του δρόμου απέναντι απο τα Sprider στην Λ.Ιωαννίνων στην πόλη της Πρέβεζας. Παρά την κινητοποίηση φιλόζωων ο σκυλάκος δεν τα κατάφερε. Ήταν ήδη αργά.


Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πρώτος είδε τον σκύλο ένας βοσκός, ο οποίος τον έδιωχνε με ένα ξύλο γιατί όπως είπε ''είναι λυσσασμένος και βγάζει αφρούς''! Τον είδε να γυρνάει γύρω απο τον εαυτό του σφαδάζοντας απο τους πόνους και τον εμπόδιζε με το ξύλο να περάσει το δρομάκι για να μην πάει στα πρόβατα του και τα φάει!

Ο σκύλος προφανώς ήθελε να πάει στο σπίτι του να ζητήσει βοήθεια γιατί σίγουρα δεν ήταν αδέσποτος. Ίσως και πάλι βέβαια να μην τα είχε καταφέρει, αλλά το σίγουρο είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Το περιστατικό αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η παραπληροφόρηση σκοτώνειΚαι αυτό συμβαίνει βέβαια, όταν η κάθε εφημερίδα ή ο κάθε ιστότοπος γράφει ότι θέλει σχετικά με τα κρούσματα λύσσας που εμφανίστηκαν πρόσφατα και όταν η τηλεόραση τρομοκρατεί τον κόσμο με αποτέλεσμα όσοι δεν θέλουν να βλέπουν αδέσποτα να βρίσκουν πάτημα για να τα εξολοθρεύσουν. 


Το δεύτερο σκυλάκι βρέθηκε επίσης νεκρό απο φόλα το Σάββατο το πρωί στον Παντοκράτορα. Η γλυκιά λαγοσκυλίτσα που η κ.Ήρα τόσο αγαπούσε και την φρόντιζε ξεψύχησε απο τα χέρια κάποιου γείτονα απο τους πολλούς που δεν την ήθελαν εκεί. Η σκυλίτσα είχε στειρωθεί λίγους μήνες πρίν και ήταν ένα γλυκό πλάσμα που απλά σε κοιτούσε με τα υπέροχα μάτια της και ζητούσε χάδια. 

Ντροπή και πάλι ντροπή σε όσους υπάνθρωπους σκοτώνουν γιατί απλά μέχρι εκεί φτάνει το φτωχό τους μυαλουδάκι...


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld