Εγκατέλειψε τον σκύλο του γιατί πίστευε πως είναι ομοφυλόφιλος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ευθανασία


Στο Τένεσι των ΗΠΑ, ένα πιτ μπουλ εγκαταλείφθηκε στον δρόμο από τον ιδιοκτήτη του επειδή νόμιζε πως ήταν γκέι και τώρα βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο της ευθανασίας.


Συγκεκριμένα, το κέντρο φιλοξενίας των αδέσποτων δεν έχει χώρο για το πιτ μπουλ και έτσι η μόνη λύση είναι η ευθανασία εκτός και αν βρεθεί νέος ιδιοκτήτης. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ιστορία, στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα ειδικά αφιερωμένη στο άτυχο σκυλί, η οποία καλεί τον όποιον ενδιαφερόμενο να πράξει σύντομα, πριν το σκυλί θανατωθεί. 

Το μήνυμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα γράφει: «Μην αφήσετε αυτό το πανέμορφο σκυλί να πεθάνει επειδή ο ιδιοκτήτης του είναι ανίδεος σχετικά με τη συμπεριφορά των σκύλων!».

Σύμφωνα με άρθρο της Huffington Post, πολλές φορές τα σκυλιά μπορεί να έχουν ανάλογη σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ άλλες φορές μπορεί απλά να πρόκειται για επίδειξη ισχύος μεταξύ των αρσενικών. 



Βάση της τελευταίας ενημέρωσης που έχει το dogw0rld.blogspot.gr ο Elton, όπως ονομάζεται τελικά ο σκύλος, σώθηκε από την ευθανασία από μια γυναίκα η οποία έχει άλλα τέσσερα σκυλιά. 

Η γυναίκα, δήλωσε στις ειδήσεις του ABC πως ο Elton ήταν αρκετά φιλικός αλλά πολύ φοβισμένος, κάτι βέβαια απολύτως κατανοητό. Παρόλα αυτά λάτρεψε την βόλτα με το αυτοκίνητο.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld