Άκαρπες οι έρευνες των αρχών για να εντοπιστεί ο δράστης της Σαμοθράκης

 
Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες του λιμενικού και της Αστυνομίας της Σαμοθράκης ως προς τον εντοπισμό του δράστη του φρικαλέου εγκλήματος που διαπράχθηκε προ ημερών στο νησί απο κάτοικο, με θύμα ένα αθώο σκυλάκι, τον Ιωνά που χτυπήθηκε με τσεκούρι στο κεφάλι, δέθηκε σε τσουβάλι με πέτρες και πετάχτηκε στη θάλασσα πλην όμως κατορθώθηκε να σωθεί η ζωή του με τη συνδομή των ανδρών του Λιμενικού Σώματος! (διαβάστε εδώ)


Η κλειστή κοινωνία του νησιού δεν βοηθά στον εντοπισμό του δράστη ενω δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ούτε ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Οι έρευνες βέβαια έχουν οδηγήσει σε κάποιους ύποπτους και όπως δήλωσε ο διοικητής του λιμένα Σαμοθράκης, η υπόθεση εξετάζεται απο Εισαγγελέα. 

Εξ' άλλου τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στον Εβρο τονίζουν οτι η κοινωνία του νησιού θεωρείται μέχρι στιγμής υπόλογη για το έγκλημα μέχρις ότου εντοπιστεί ο δράστης και οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Τα ίδια μέσα επίσης αναφέρουν οτι θα πληγεί εφέτος και ο τουρισμός της Σαμοθράκης που όπως υπολογίζουν αρμόδιοι για τα θέματα αυτά, -αφού το ζήτημα πήρε πανευρωπαικές διαστάσεις-, θα είναι αισθητά μειωμένος.

Το θέμα θα το παρακολουθούμε απο πολύ κοντά και θα κρατάμε τους αναγνώστες μας διαρκώς ενήμερους για όλες τις εξελίξεις που θα προκύψουν.Διαβάστε σχετικά: Του έσπασαν το κρανίο με μπαλτά και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην θάλασσα  
1000 ευρώ αμοιβή για να βρεθεί το κτήνος της Σαμοθράκης  

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld