Μονεμβασιά: Ζητούν ασύρματη κάμερα για να βρουν το κτήνος που σκορπά φόλες στο εκκλησάκι




Όπως ενημερωθήκαμε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Μονεμβασιάς, στο εκκλησάκι Προφήτη Ηλία του Αγίου Ιωάννου Μονεμβασίας τις τελευταίες 10 μέρες έχουν πεθάνει 6 σκυλιά δεσποζόμενα καθώς ο χώρος έξω από το εκκλησάκι είναι γεμάτος φόλες (φώτο).


Τα σκυλιά τα πήγαιναν βόλτα οι ιδιοκτήτες τους με λουρί και έφαγαν φόλα. Ηταν τόσο ισχυρό το δηλητήριο που παρόλο που στη μία περίπτωση χορηγήθηκαν ατροπίνες και εμετική το σκυλί δεν σώθηκε. Το συγκεκριμένο έζησε από τις 10 το πρωί μεχρι 5 το απόγευμα. 

Εδώ και 2 χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο έχουν πεθάνει πάνω από 20 σκυλιά χώρια οι αλεπούδες. 

Η φόλα βρέθηκε έπειτα από προσεκτική έρευνα του χώρου. Ηταν ορατή λόγω του ότι δεν υπήρχαν ψηλά χορτάρια στο σημείο αυτό, φαντάζομαι πόσες άλλες είναι κρυμμένες μέσα στα ψηλά χόρτα. 

H ιδιοκτήτρια ενός απο τα χαμένα ζώα ανακάλυψε ένα στομάχι κατσικιού ή αρνιού ρεντισμένο με δηλητήριο. Το σκυλί της δεν την έφαγε, απλά την κράτησε στο στόμα και ύστερα την άφησε από προσταγή της αφεντικίνας του. Μέχρι να φτάσουν σπίτι τους σπαρτάραγε και πέθανε αμέσως. 


Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπετε ένα σκυλάκι σε αποσύνθεση που βρέθηκε πρόσφατα πίσω απο το εκκλησάκι μέσα σε κάτι θάμνους και κανένας δεν το είχε δει. 

Είμαστε έξαλλοι. Ζητούμε να μας χαρίσει κάποιος φιλοζωος μία ασύρματη κάμερα για να πιάσουμε αυτό το κτήνος. Αν μπορεί κάποιος να μας έστελνε μία ασύρματη κάμερα θα έκανε μεγάλο καλό. 

Επικοινωνία: 6975717833


1 σχόλιο:

  1. xaxaxaxa Eilikrina den exete katalabei poion "enoxloun" To myalo moy paei kateu8eian se ayton pou ka8arizei to proaulio kai mallon menei kai ekei konta... Mia skepsh eipa... oso aga8es ki an fainontai oi grioules neokoroi twn ekklhsiwn mporei na apatoun ta fainomena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld