ΣΟΣ θέλουν να το σκοτώσουν! Ζητείται φιλοξενία προκειμένου να σωθεί!




Το σκυλακι τις φωτογραφιας που βλεπεται ζει εδω και 6 μηνες στην συγκεκριμενη περιοχη τον Γιαννιτσων. Σημερα με καλεσανε απο το Δημο και μου ειπαν οτι ατομα απο την γειτονια κανανε καταγγελια και θελουν την θανατωση του σκυλου γιατι δαγκωσε δυο πεζους και οτι ειναι πολυ επιθετικος. 

Αμεσως πηγα στο σημειο και ψαχνωτας το σκυλο βλεπω απο μακρια καποιον να το κυνηγαει με ενα ξυλο στο χερι του. Του ειπα οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο και για αυτο ο σκυλος ειναι επιθετικος. Η αληθεια ειναι οτι ειδα με τα ματια μου το ατομο που μου εδειξε το ποδι του δαγκωμενο. 

Με λιγα λογια εγω το σκυλο τον πλησιασα και με λιγη υπομονη μπορεσα και τον εδεσα. Ειναι πολυ φοβισμενος και για αυτο εγινε επιθετικος. Σε μενα φυσικα δεν εκανε απολυτος τιποτα ουτε να με αγριεψει παρολο που δεν με ηξερε καθολου με εμπιστευτηκε! Ειναι αρσενικος, μικρης ηλικιας, εμβολιασμενος και με ηλεκτρονικη ταυτοτητα.  

Ζηταω επειγοντως καποιον που θελει να τον υιοθετησει ή για φιλοξενια μεχρι που να τον υιοθετησουμε. Ειναι πολυ επειγον περιστατικο, μονο ετσι θα μπορεσουμε να του σωσουμε την ζωη του καημενου.  

Τηλεφ. 6944890620, 6980406088 (whatsup) Ηλιας ή στο Φβ 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΡ.Π. 288/212/8-7-2011


1 σχόλιο:

  1. Εφόσον υπάρχει μάρτυρας που είδε να κυνηγούν το σκύλο με καδρόνιατα, μπορεί να κάνει καταγγελία στο τοπικό ΑΤ ώστε να υπάρχει στο βιβλίο συμβάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld