Τραγωδία μετά από σκυλοκαβγά στον Βόλο


Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου που εκτελούσαν προγραμματισμένη περιπολία στην παραλιακή οδό περιοχής “ΜΑΜΙΔΑΚΙ” Μαγνησίας, διαπίστωσαν την ύπαρξη μεγαλόσωμου σκύλου ο οποίος επιτίθετο σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής, με αποτέλεσμα την αναστάτωση των περιοίκων.

Ανωτέρω στελέχη Λ.Σ, μετά από παραινέσεις των κατοίκων και με τη συνδρομή του ιδιοκτήτη του σκύλου ο οποίος ήταν παρών στο σημείο, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, με αποτέλεσμα όμως ο σκύλος να στραφεί απειλητικά εναντίον τους. Κατόπιν προτροπής του ιδιοκτήτη λόγω της ανεξέλεγκτης αντίδρασης του σκύλου, ένας εκ των δύο βαθμοφόρων Λ.Σ. προέβη σε πραγματοποίηση πυροβολισμού, αρχικά στον αέρα, για εκφοβισμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έπειτα ο σκύλος τραυματίστηκε στον μηρό κατόπιν δεύτερου πυροβολισμού και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, τα στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. κατευθύνθηκαν στην οικία του ιδιοκτήτη, για συλλογή στοιχείων ταυτότητας προκειμένου αναφέρουν το συμβάν στην Υπηρεσία τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ανωτέρω αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Τα εν λόγω στελέχη Λ.Σ. προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αφού τον παρέλαβε 43χρονο, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας. Άγνωστη είναι η τύχη του ζώου.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld