Η ιστορία της ιδιαίτερης Lola που επέζησε από τα puppy mills




Η Lola, είναι μία σκυλίτσα που επέζησε από τα puppy mills (μαζικά εκτροφεία αναπαραγωγής ζώων), ξέρετε.... από εκεί που προέρχονται τα κουτάβια που πωλούνται στα pet shop.


Η Lola εγκαταλείφθηκε από εκτροφέα, επειδή έχασε το ένα της μάτι και δεν ήταν πολύ υγιής. Λίγες μέρες μετά, η Λόλα άρχισε να κάνει κύκλους , λόγω νευρολογικού προβλήματος.
 

Μετά από δύο νοσηλείες και πολλές εξετάσεις, ακόμα δεν υπάρχει ακριβής διάγνωση.

Τη Lola έσωσε το National Mill Dog Rescue και τώρα έχει βρει το παντοτινό της σπιτάκι στο Κολοράντο. 


Οι κηδεμόνες της δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα. Συνεχίζουν να ψάχνουν για την ενδεδειγμένη θεραπεία της Lola με ειδικούς γιατρούς και εξετάσεις.

Κρατήστε αυτό το ιδιαίτερο κοριτσάκι στην καρδιά σας. Χρειάζεται τις προσευχές και τη θετική σας ενέργεια.

Η Lola, επέζησε επειδή ήταν , κατά τον εκτροφέα, "ελαττωματική".

Κάποια άλλα ζωάκια, θύματα της εκμετάλλευσης , της απληστίας και της βαρβαρότητας των ανθρώπων, ποτέ δεν θα βρουν αγάπη, ποτέ δε θα δουν το φως του ήλιου, ποτέ δεν θα τρέξουν στο χώμα, ποτέ δεν θα νιώσουν την ευτυχία. 


Θα πεθάνουν εξασθενημένα , καταρρακωμένα, βιασμένα,... σε κάποιο κλουβί , υποφέροντας από πόνους και υπομένοντας βασανιστήρια.

Για την ψυχή όλων αυτών των πλασμάτων που θυσιάστηκαν στο βωμό της ανθρώπινης απληστίας, για τα χιλιάδες κορμάκια που ζουν μαρτυρικές στιγμές και πετάγονται καθημερινά σαν άδεια τσουβάλια, για τους αβάσταχτους πόνους που υπομένουν και για τη ζωή που δε θα ζήσουν, κάντε κάτι....


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ. 




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld