Αναγνωρίζετε τους πρωταγωνιστές αυτής της τρυφερής φωτογραφίας;


Βλέποντας αυτήν την τρυφερή φωτογραφία οι περισσότεροι από εσάς θα αναρωτιέστε ποια είναι η ιστορία που κρύβεται από πίσω. Ίσως κάποιοι να αναγνωρίσατε τους δύο πρωταγωνιστές, μιας και πριν ένα χρόνο περίπου, η ιστορία τους έκανε το γύρο του διαδικτύου (διαβάστε εδώ).



Ο σκύλος της φωτογραφίας λοιπόν ονομάζεται Schoep και ο άνδρας, που είναι ο ιδιοκτήτης του, είναι ο John. Πριν ένα χρόνο η φωτογραφία του John να κολυμπάει αγκαλιά με τον ηλικιωμένο σκύλο του προκειμένου να τον ανακουφίσει από τον πόνο που του προκαλούν τα αρθριτικά, συγκίνησε όλο το διαδίκτυο. Δεν υπήρξε ιστοσελίδα που δεν δημοσίευσε εκείνη την φωτογραφία, η οποία αποθανάτιζε το μεγαλείο της αγάπης μεταξύ αυτών των δύο.



Σήμερα, ξαναφέρνουμε στην δημοσιότητα τους δύο υπέροχους αυτούς πρωταγωνιστές, γιατί πριν 5 ημέρες (15 Ιουνίου) ο Schoep έκλεισε τα 20 χρόνια ζωής του!

Ο John έγραψε: '' Το εορταζόμενο αγόρι περνάει πολύ καλά! Παίρνει το πρωινό του στο κρεβάτι, μετά του κάνω μασάζ και μετά παίρνει έναν υπνάκο! Έπειτα πάμε βόλτα και μετά πάμε για κολύμπι! ''

Εμείς ευχόμαστε στον Schoep να ζήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Η αγάπη του John φαίνεται πως είναι ''τροφή ζωής'' για τον ηλικιωμένο σκυλάκο.


Shoep
ShoepShoep

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld