Κοζάνη: Κτηνίατρος στείρωσε αδέσποτο ενώ χαροπάλευε από φόλα με αποτέλεσμα να πεθάνει


Ο Βαγγέλης Λιάνας, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου Κοζάνης «Στοργή», καταγγέλλει δημόσια κτηνίατρο του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος στείρωσε αδέσποτο ζώο ενώ εκείνο χαροπάλευε από φόλα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Λιάνας αναφέρει πως το ζώο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον κτηνίατρο Α.Μ. με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος, λόγω δηλητηρίασης που είχε υποστεί από φόλα.

Την επόμενη ημέρα και ενώ το ζώο ακόμα χαροπάλευε ο κτηνίατρος το υπέβαλε σε χειρουργείο προκειμένου να το στειρώσει. Το αποτέλεσμα ήταν το άτυχο σκυλί να χάσει την ζωή του.

Ο κ. Λιάνας κάνει λόγο για κερδοσκοπικά συμφέροντα, μιας και ο κτηνίατρος δεν ήθελε να χάσει τα 150 ευρώ που θα έπαιρνε από τον Δήμο για την επέμβαση.

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τον καταγγέλων Βαγγέλη Λιάνα, να καλέσει στο 6981090415.


2 σχόλια:

  1. Είναι δυνατον να χαροπαλεύει το σκυλάκι και να του γίνεται στείρωση??? Απαράδεχτο... Κρίμα το καημένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ο γιός αυτού που είχε τη σκυλίτσα έξω από την αυλή του από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι τη μέρα που πέθανε και τύχαινε να την έχω και αδυναμία. Επίσης είμαι αυτός που έτρεχε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής να σώσει και να μεταφέρει το σκυλάκι στον συγκεκριμένο, γιατί τυχαίνει να συνεργάζεται με τον δήμο. Επίσης, είμαι αυτός που θα δώσει 100 ευρώ στον συγκεκριμένο "επαγγελματία" γιατί παρά τη δολοφονία του σκύλου, τόσο κοστολόγησε την επαναφορά του από τη φόλα. Το άρθρο με καλύπτει απόλυτα ως προς τα συμφέροντα που θίγει και επιτέλους κάτι θα πρέπει να γίνει με την πόλη της Κοζάνης. Μέχρι τότε, κτηνίατροι υπάρχουν και σε άλλες κοντινές πόλεις, τουλάχιστον περισσότερο επαγγελματίες και με ηθική. Όταν χάσουν όλους τους πελάτες τους που θα έχουν καταλάβει τι παίζεται, θα είναι πολύ αργά γι αυτούς. Η καταγγελία καλό θα ήταν να πάρει περισσότερη έκταση, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο "επαγγελματία" αλλά και για άλλους που απλά δεν έτυχε να είναι στη θέση του εκείνη τη μέρα, αλλά κατά τα άλλα έχουν ίδια νοοτροπία. Τέλος, θα ήθελα να καταγγείλω κι εδώ ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι-ακρετοί "άνθρωποι" στην περιοχή της Λευκόβρυσης που δηλητηριάζουν-βασανίζουν-σκοτώνουν τα σκυλιά και οι περισσότεροι γνωρίζουν ονόματα και στοιχεία, αλλά επιλέγουν να μη μιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld