Μυτιλήνη: Συνελήφθη 55χρονος που πυροβόλησε από το μπαλκόνι του τρία σκυλιά




Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτη 20/8/2013, ο Γ.Τ., έβγαλε το θηλυκό σκυλί του για βόλτα στην περιοχή Επάνω Σκάλα, μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης. Το ζώο πλησίασε και ένα αρσενικό αδέσποτο σκυλί της γειτονιάς και άρχισε να το μυρίζει. Ξαφνικά από το μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας εμφανίστηκε ο 55χρονος Ι.Μ., κάτοικος Μυτιλήνης, και πυροβόλησε ανεπιτυχώς κατά του αδέσποτου


Ενώ τα δύο ζώα έτρεξαν να κρυφθούν (ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν) και ο Γ.Τ. καλύφθηκε φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, ο δράστης  στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του προς μπαλκόνι της οικίας του του Γ.Τ, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου βρισκόταν ένα δεύτερο σκυλί, ένα ημίαιμο αρσενικό σκυλάκι 5,5 μηνών περίπου. Το ζώο χτυπήθηκε στο λαιμό, του παράσχεται η κατάλληλη κτηνιατρική φροντίδα αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.



Κατόπιν καταγγελίας του ιδιοκτήτη των δύο ζώων, ο δράστης Ι.Μ. συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Σήμερα, Τετάρτη 21/8/2013 και ώρα 11.30, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.



Οι Εισαγγελικές αρχές της Λέσβου θα έχουν αύριο, λίγες μόνο μέρες μετά την άνανδρη δολοφονία 3 ζώων με φόλες στην Καλλονή, την ευκαιρία να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι η κακοποίηση των ζώων ΔΕΝ έχει θέση στο νησί μας και ότι ζούμε σε ένα ευνομούμενο τόπο, όπου οι δολοφόνοι τιμωρούνται όπως τους αρμόζει. Ως φιλόζωοι και ως Έλληνες πολίτες ελπίζουμε ότι δε θα μας απογοητεύσουν.


Σωματείο Κιβωτός Μυτιλήνης

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld