Εθελοντής σημαίνει να κάνεις και τον ακροβάτη!


Με αυτό τον τρόπο σχολιάζουν οι εθελοντές- μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Πτολεμαΐδας την λύση που έδωσε ο Δήμος για το νερό στο κυνοκομείο. 


Τον Ιούλιο είχαμε δημοσιεύσει στο dogw0rld.blogspot.gr το πρόβλημα της εξασφάλισης νερού για τα 250 ζώα του καταφυγίου. Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού σωματείου Β. Τσαούσογλου ανέφερε τότε ότι ''ενώ υπάρχει μια γεώτρηση από όταν κατασκευάστηκε το κυνοκομείο, η γεώτρηση αυτή δεν έχει λειτουργήσει γιατί δεν έχει συνδεθεί με ηλεκτρικό ρεύμα.''


Εθελοντές- μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Πτολεμαΐδας ένα μήνα μετά αναφέρουν: 

''Εθελοντής σημαίνει να κάνεις και τον ακροβάτη! H λύση που έδωσε ο Δήμος για το νερό στο κυνοκομείο: γέμισμα δεξαμενών κάθε δύο-τρεις μέρες για καθάρισμα και πόση. Να ευχαριστήσουμε τον κ. Λάζο Ξινό που είχε την καλοσύνη να μας φέρει νέες δεξαμενές.

Για όσους βιαστήκατε να πείτε μπράβο στον Δήμο Πτολεμαΐδας γιατί έφερε βυτίο να γεμίσει τις δεξαμενές του κυνοκομείου, να πω οτι δεν είναι λύση αυτή, είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ...

Όταν υπάρχει στον χώρο γεώτρηση και περιμένει να συνδεθεί εδώ και 3 περίπου χρόνια απο αδιαφορία, έτσι θα συνεχίσει να μας δουλεύει ο Δήμος..


Σημερα για άλλη μια φορά θα πάνε τα χαρτιά στην περιφέρεια για την έγκριση...Ποιος δουλεύει ποιον?


Οι δεξαμενές δεν είναι η λύση, το νερό είναι εντάξει για καθάρισμα των 80 κλουβιών, αλλά δεν είναι πόσιμο. Η γλίτσα που πιάνει με την ζεστη? Εσεις θα πίνατε απο μια πράσινη γλοιώδη δεξαμενή νερό? Μην αναφερθώ στην ταλαιπωρία των εθελοντών για το πως παίρνουν το νερό απο τις δεξαμενές...
 

Έχει και σήμερα εκδηλώσεις κ. Δήμαρχε και κ. Περιφερειάρχη? Μην τις χάσετε....''



Εμείς ελπίζουμε, έστω και με καθυστέρηση τριών χρόνων, ο Δήμος να κατανοήσει επιτέλους πως πρέπει να λειτουργήσει άμεσα η γεώτρηση στο κυνοκομείο. Δεν νοείται να υπάρχει πρόβλημα εξασφάλισης νερού σε ένα κυνοκομείο με 250 ζώα.

Ούτε οι εθελοντές είναι υποχρεωμένοι λόγω της αδιαφορίας του Δήμου να κουβαλάνε το νερό από τις δεξαμενές με τα ποτιστήρια..Σκεφτείτε πόσα δρομολόγια κάνει κάθε εθελοντής από την δεξαμενή για 80 κλουβιά.. 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld