Κάλεσαν την αστυνομία για να τους σώσει απο ''άγριο'' πιτ μπουλ και δείτε τι έγινε μετά!


Πριν μερικές μέρες ένας κάτοικος της Βαλτιμόρης, κάλεσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια για ένα εξαγριωμένο πιτ μπουλ. Ο αστυνομικός Ντικ Βάσκεβιτς έτυχε να περιπολεί στη γειτονιά και έσπευσε αμέσως να δει τι συμβαίνει. Φθάνοντας στο σημείο της κλήσης, είδε όντως ένα πιτ μπουλ αλλά επειδή ήταν ιδιοκτήτης δύο σκύλων κατάλαβε ότι το σκυλί γαβγιζε επειδή απλά διψούσε! Ο Βάσκεβιτς του έδωσε νερό να πιει και το σκυλί σε λίγα λεπτά είχε μεταμορφωθεί. 

Το πρόβλημα όμως ήταν ότι δεν μπορούσε να το αφήσει εκεί γιατί υπήρχε κίνδυνος λόγω των αυστηρών νόμων, να οδηγηθεί για ευθανασία. Αποφάσισε λοιπόν να το πάρει μαζί του στο περιπολικό και να του προσφέρει μόνιμη κατοικία μαζί με τα άλλα δύο σκυλιά του. 

Το πιτ μπουλ πήρε το όνομα Μπο και παρά τα σημάδια κακομεταχείρισης από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, προσαρμόσθηκε γρήγορα στο νέο του σπίτι. Ο Βάσκεβιτς είναι πλέον ιδιοκτήτης τριών σκύλων αλλά η πράξη του δεν έμεινε χωρίς αναγνώριση, καθώς τιμήθηκε από πολλές φιλοζωικές οργανώσεις της Βαλτιμόρης.

Δείτε τις φωτογραφίες της περιπέτειας και της νέας ζωής του Μπο!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld