Ο Δήμαρχος Πύλης Τρικάλων φονιάς αδέσποτων ζώων - «Μαύρο» στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές




Σε μία πρωτοφανή και έκδηλα παράνομη ενέργεια απολυταρχικής έμπνευσης, προέβη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης αποστέλλοντας στους δημότες της επιστολή ,μέσω του λογαριασμού του νερού, προτρέποντάς τους δημότες να μην ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα, οδηγώντας τα έτσι σε βέβαιο θάνατο δια της ασιτίας (διαβάστε εδώ).


Ο ανεπαρκής δήμαρχος αυτός, αγνοώντας τις εθνικές και Ενωσιακές Νομοθεσίες και οδηγίες, καθώς και τον Ηθικό Κώδικα για την προστασία κάθε έμβιου όντος, αξίζει της παγκόσμιας περιφρόνησης.

Η Ομοσπονδία μας, πέραν όλων  των δικαστικών πράξεων τις οποίες θα διενεργήσει εναντίον του, θα ενημερώσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, τις αρμόδιες επιτροπές της Ε.Ε, και τους Ευρωβουλευτές για την απεχθή αυτή ενέργειά του.

Καλούμε τον εν λόγω Δήμο να αποσύρει πάραυτα την κατάπτυστη επιστολή του και να την αντικαταστήσει με άλλη σύννομη, που θα επιβάλει τη σίτιση των αδέσποτων ζώων στις δημοτικές αρχές, καθώς και με την εγκύκλιο του Αρείου Πάγου, η οποία ωσαύτως αναφέρεται  στην υποχρέωση, Νομική και Ηθική, της σίτισης των αδέσποτων ζώων.

Τέλος, αιτούμεθα από το Δήμο να προτρέψει όλους τους δημότες του να μην  εγκαταλείπουν εφεξής τα ζώα τους, ώστε να εξαλειφθεί κατά το δυνατόν το φαινόμενο των αδέσποτων εξαιτίας του ανθρώπινου παράγοντα.

Να εφαρμόσει τον Νόμο 4039/12 άρθρο 9 ,τουλάχιστον ενημερώνοντας Σωστά τους Δημότες για το θέμα της Εγκατάλειψης και Κακοποίησης( παθητικής & Ενεργητικής) ,ώστε να ανασταλεί το φαινόμενο της Εγκατάλειψης, που αποτελεί ποινικό αδίκημα και  που δημιουργεί το πρόβλημα.

Αυτό, κύριοι του Δήμου Πύλης Τρικάλων είναι το παράδειγμα που πρέπει να δώσετε και όχι να προτρέπετε τους πολίτες σας στη θανάτωση αθώων ζώων.

Επιτέλους σε ποιο αιώνα σκοταδισμού βρίσκεστε;


Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία &
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων


Κοιν/σεις:
Εισαγγελία Αρείου Πάγου
Εισαγγελία Τρικάλων
Υπουργεία ΥΠΑΑΤ, Δικαιοσύνης, Τουρισμού και Εσωτερικών
Επιτροπές Ε.Ε.
ΜΜΕ
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld