Έκπτωση των Κυπριακών Αερογραμμών στην "Αγκαλιά" για την μεταφορά αδέσποτου που υιοθετήθηκε στη Γαλλία
Με την επιτυχή έκβαση της υιοθεσίας της μικρής μας Amelie, που είχε βρεθεί προ μηνών από μέλος του συλλόγου μας ανάμεσα στα σκουπίδια, στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά: 


- Την Cyprus Airways για την έκπτωση του ναύλου μεταφοράς της αδέσποτης σκυλίτσας μας, στην πτήση Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο Κρήτης. Με τη κίνησή της αυτή η Cyprus Airways προάγει τόσο το αίσθημα της φιλοζωΐας και του κοινωφελούς εθελοντικού έργου των φιλζωικών οργανώσεων συμβάλλοντας παράλληλα και στη σημαντική μείωση του κόστους μετακινήσεων των υιοθεσιών. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η κίνηση αυτή μιας τόσο γνωστής εταιρείας όπως η Cyprus Airways να γίνει παράδειγμα προς μίμηση άλλων εταιρειών και οργανισμών στην Ελλάδα.- Τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ηρακλείου που παρέλαβε και φιλοξένησε και παρέδωσε τη μικρή σκυλίτσα στο αεροδρόμιο στον εθελοντή που θα τη συνόδευε.

- Τους εθελοντές Αλέξανδρο και Σύλβια που συνόδεψαν την μικρή μας Amelie στις πτήσεις από Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο και από Ηράκλειο-Παρίσι, αντίστοιχα.


- Τους εθελοντές Ξένια, Σύλβια, Βασίλη και Αλεξάνδρα για την φιλοξενία της μικρής μας μέχρι να είναι έτοιμη να ταξιδέψει.


- Την C. που αν και στο Παρίσι, άνοιξε την καρδιά της και το σπίτι της σε ένα αδέσποτο της Ελλάδας.

Όλοι εσείς οι εθελοντές αλλά και οι εταιρείες όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση η Cyprus Airways μας δίνετε κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε το δύσκολο εθελοντικό φιλοζωικό μας έργο!!!!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου "Η Αγκαλιά"
και η πρόεδρος Αλεξάνδρα Χατζηιωάννου
0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld