Εθελοντές κτηνίατροι στείρωσαν 30 αδέσποτα σκυλιά και 5 γάτες στην Ιτέα


Το Σαβ/κο 19-20/10/13 διεξήχθηκαν στειρώσεις αδέσποτων ζώων από τους Εθελοντές κτηνιάτρους Ελλάδος μετά από πρόσκληση της Φ.Ο.Φ. Οι στειρώσεις ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην Άμφισσα και στην Ιτέα σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών (Διαβάστε ΕΔΩ).

Δυστυχώς η απόφαση για στειρώσεις μόνο στην Ιτέα χωρίς την ενημέρωση των μελών της Φ.Ο.Φ της Άμφισσας αλλά και την μη έγκαιρη μέριμνα για μεταφορά των αδέσποτων της ευρύτερης περιοχής της Άμφισσας στην Ιτέα από πλευράς της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, μας στέρησαν τη δυνατότητα στείρωσης των υπολοίπων ζώων. 


Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές κτηνιάτρους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας και αναμένουμε τη συνεργασία του Δήμου για την άμεση στείρωση και των υπολοίπων αδέσποτων θεωρώντας ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα στον αποκλεισμό της Άμφισσας. 


2 σχόλια:

  1. Οι στειρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ιτέα γιατί εκεί υπήρξε κινητοποίηση τόσο για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου με συνεργασία της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και εθελοντών ζωόφιλων, όσο και για τη μεταφορά των ζώων από εθελοντές που διέθεσαν τα αυτοκίνητά τους.
    Το όλο εγχείρημα ήταν εν γνώσει των μελών της Φ.Ο.Φ. που κλήθηκαν να συμμετάσχουν με αδέσποτα της Άμφισσας, μιας και ο χώρος που είχε δοθεί στην Άμφισσα κρίθηκε ακατάλληλος από τους κτηνιάτρους λόγω υπερβολικής στενότητας.Η δικαιολογία της αδυναμίας μεταφοράς στην Ιτέα είναι εντελώς προσχηματική γιατί και στην περιοχή της Άμφισσας θα υπήρχε ανάγκη μεταφοράς των ζώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld