Ποιος τυχερός θα υιοθετήσει αυτό το λευκό λυκάκι;


Ο πανέμορφος κατάλευκος Σταυρούκος μας 'εμφανίστηκε' ξαφνικά σε βιομηχανική περιοχή όπου δύσκολα να πήγε μόνος του. Εκεί όμως ήδη υπάρχει μια αγέλη και ο Σταυρούκος δεν έγινε δεκτός. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί δαγκώματα στους όρχεις και τη γύρω περιοχή. 


Ευτυχώς οι άνθρωποι που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα έσπευσαν να ενημερώσουν τους εθελοντές που βοηθάνε τα σκυλάκια της περιοχής και το σκυλάκι μετέβη το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου στον κτηνίατρο. Εκεί του έγιναν ράμματα καθώς κάποιες δαγκωνιές ήταν ιδιαίτερα βαθειές. Μετά απο μια διανυκτέρευση στον κτηνίατρο, μεταφέρθηκε σε πανσιόν επι πληρωμή ώστε να παίρνει την αντιβίωσή του και να βγουν τα ράμματα μετά απο λίγες μέρες.

Ο Σταυρούκος μας είναι μικρούλης, περίπου 7-12 μήνων ενώ ζυγίζει μόνο 15 κιλάκια. Είναι ένα πανέμορφο σκυλί που παρά τον πόνο και το φόβο του, έδειξε απο την πρώτη στιγμή την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που τον έσωσαν, γλύφοντάς τους τα χέρια.


Ζητάει ένα σπιτάκι μόνιμο και έχει να δώσει πολύ αγάπη για αντάλλαγμα. Στο εντωμεταξύ όσο φιλοξενείται στην πανσιόν και όσο τρέχουν οι κτηνιατρικές του ανάγκες, κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, υπεύθυνη δήλωση και προϋπόθεση να στειρωθεί. Βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη αλλά πάει παντού. Μονο σοβαρές προτάσεις.


Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε τον Σταυρούκο ή να βοηθήσετε να καλυφθούν τα χρέη του, επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα: 6972691316 (Μαρία) & 6983050831 (Σίσσυ) ή στο Fb ή με email στο mariamammou@hotmail.com



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αρ. Πρωτοδικειου 2031/2013

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld