Σέρρες: Στειρώσεις αδέσποτων από κτηνιάτρους της ευρωπαικής οργάνωσης E.T.N.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της 5μελούς επιτροπής για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων από το Σάββατο 26/10/2013 εως και τις 15/11/2013 ξεκινάει πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων, από κτηνιάτρους της ευρωπαικής οργάνωσης E.T.N. στο χώρο του δημοτικού κυνοκομείου Σερρών.

Παρακαλούνται όσοι από εσάς φροντίζουν αδέσποτα ζώα σε περιοχές του καλλικρατικού δήμου Σερρών να επικοινωνήσουν με τον Φιλοζωικό όμιλο, ώστε να συντονίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοδοξεί να στειρώσει περισσότερα από 500 αδέσποτα ζώα και ισχύει για όλους τους Δήμους και τα χωριά του νομού μας.


Σας επισημαίνουμε ότι η βοήθεια σας και η συμμετοχή σας στην μεταφορά των ζώων είναι σημαντική!


Παρακαλούμε επίσης για την προμήθεια σε παλιά σεντόνια, κουβέρτες και πετσέτες. Όσοι από εσας έχετε τέτοια είδη που δεν σας χρειάζονται μπορείτε να μας τα φέρετε στο χώρο του δημοτικού κυνοκομείου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Στα αδέσποτα ζώα θα τοποθετηθεί μικροτσιπ αφού στειρωθούν και καταγραφούν στα μητρώα των δήμων όπου ανήκουν και θα τους γίνει και αντιλυσσικός εμβολιασμός πριν επιστρέψουν στα σημεία απ' όπου περισυλλέχθηκαν.


Τέλος, ενημερώνουμε για την ανάγκη χορήγησης αντιπαρασιτικών σπρέυ, ώστε τα ζώα να ψεκαστούν μετά τη στείρωσή τους.


Φιλόζωοι και ενεργοί συμπολίτες μας, συντονιστείτε, οργανωθείτε και επικοινωνείστε μαζί μας αλλά και με τους κατά τόπους αρμόδιους φορείς (Δήμους και Κοινότητες) για τη μεταφορά των ζώων στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε ώστε αυτή η προσπάθεια να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία, προς όφελος των αδέσποτων ζώων αλλά και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τα ζώα και την περιοχή μας. 


Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η αλληλεγγύη κρίνεται κάτι περισσότερο από αναγκαία για ανθρώπους και ζώα.
 


Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld