Σκύλος έσωσε εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό που βρέθηκε σε τσάντα στο πάρκο


Ένας Γερμανικός Ποιμενικός έσωσε την ζωή ενός νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε σε πάρκο στο Μπίρμινχαμ της Αγγλίας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 68χρονος Roger Wilday είχε βγάλει βόλτα στο πάρκο το σκυλί του όταν ξαφνικά το τετράποδο έτρεξε προς την πλευρά θάμνων που υπάρχουν εκεί. Όταν ο 68χρονος έφτασε στο σημείο είδε μία τσάντα μέσα στην οποία βρισκόταν ένα νεογέννητο κοριτσάκι!

Σοκαρισμένος κάλεσε την αστυνομία που παρέλαβε το βρέφος και φρόντισε για την διακομιδή του σε νοσοκομείο. Οι αρχές εκτιμούν ότι το μωρό είχε γεννηθεί περίπου 24 ώρες πριν και είχε εγκαταλειφθεί στο πάρκο 30 λεπτά πριν το εντοπίσει το σκυλί.

Ο αστυνομικός σταθμός του Ανατολικού Μπίρμινχαμ ανέβασε στο ίντερνετ ένα βίντεο με το όμορφο κοριτσάκι που πήρε το όνομα Jade, όπως ονομάζεται ο σκύλος-σωτήρας της.

Οι ιδιοκτήτες του σκυλιού δηλώνουν περήφανοι που το ζώο τους έσωσε τη ζωή ενός μωρού ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν για τη μητέρα του νεογέννητου και έχουν ενθαρρύνει όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld