Βόλος: Δολοφόνησαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε


Σε αποτρόπαια δολοφονία σκυλιού και μάλιστα την ώρα που γεννούσε προχώρησαν άγνωστοι στις Αλυκές, με αποτέλεσμα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Βόλου Κόσμος και Φύση να καταθέσει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Συγκεκριμένα η σκύλα, που δεν γνωρίζει κανείς εάν ήταν αδέσποτη δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Η εγκληματική αυτή ενέργεια έγινε την ώρα που προσπαθούσε να φέρει στον κόσμο τα μικρά μωρά της.

Η σκύλα βρέθηκε από περαστικό που βρήκε ένα σακί δεμένο με σχοινί και μέσα το πτώμα της σκύλας, τέσσερα κουτάβια νεογέννητα πεθαμένα ενώ άλλα τρία ήταν ζωντανά και στην κοιλιά της φαινόταν ότι υπήρχαν κι άλλα.

Η σαδιστική αυτή και παντελώς επαίσχυντη πράξη είναι το απαύγασμα της έκπτωσης αξιών της σημερινής μας κοινωνίας, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι φιλόζωοι.

Σημειώστε ότι στον ίδιο λίγο πολύ χώρο είχαμε τέτοια βάναυσα και βάρβαρα περιστατικά και παλαιότερα, -αποκεφαλισμένο σώμα ζώου στην παραλία, δέσιμο στόματος σκύλου με σύρμα περιοχή Φαρίντα, συχνότατες δηλητηριάσεις κλπ.

Οι φιλήσυχοι κάτοικοι των Αλυκών πλέον έχουν αγανακτήσει και μαζί με τους φιλόζωους ζητούν από την Πολιτεία να κάνει το παν ώστε να βρεθεί ο σαδιστής αυτός.


26 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι να του κάνει κανείς, αφού είναι ψυχοπαθής!
    Για σκεφτείτε λίγο. Είναι ποτέ δυνατόν ένα τέτοιο άτομο να έχει ''σώας τας φρένας'';
    Μέσα στη διαταραγμένη αθλιότητα του μυαλό του, υπάρχει ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό. Έχει αδυναμία ταύτισης με τον πόνο του Άλλου. Σκέφτεται, δρα, ζει, εντελώς μηχανικά. Αυτός θα σκότωσε το δύστυχο ζώο (ένας θεός ξέρει με ποιά αφορμή) με την ίδια ευκολία που ένας φυσιολογικός άνθρωπος βάζει ζάχαρη στον καφέ του.
    Συνεπώς θεραπεία χρειάζεται κι όχι τιμωρία ή εκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις ενα χαομενο μυαλο.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΖΩΟ.. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ .. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Καί εσύ για θεραπεία είσαι! Γιατί καί το μίσος πού νιώθεις αρρώστια είναι!! Κανείς δέν αξίζει τον θάνατο (ούτε σκύλος, ούτε άνθρωπος) και πάνω από όλα κανείς δέν έχει τό δικαίωμα να σκοτώνει!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω χρειαζεται θεραπεια.Σε ενα λευκο δωματιο 4 επι 4 μεσα εκει για παντα.Ανωμυμε μαλακα θα βαλουμε και εσενα μαζι του για να επιβλεπεις τη πορεια του.

      Διαγραφή
  4. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗς ΖΑΧΑΡΗς ΜΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι μπασταρδοι ρε που ειναι!!!!!!!!! τι φταιει το σκυλακι
    ?? την ανωμαλια τους και την μαγκια τους εκει την δειχνουν...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν υπαρχουν λογια την ανθρωπια των ανθρωπων πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις υπέγραψα αυτό το ψήφισμα: "Ζητάμε την ίδρυση Ελληνικής Αστυνομίας για τα Ζώα / Establish Greek Animal Police"
    Εσύ θα πάρεις θέση; -- http://www.avaaz.org/el/petition/Zitame_tin_idrysi_Ellinikis_Astynomias_gia_ta_Zoa_Establish_Greek_Animal_Police/?dwrgfgb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ!Μ.GANDHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελένη: πρόκειται για άρρωστο παιδιά πως είναι δυνατόν??? Μόνο ένας ψυχασθενείς προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, δεν το χωρά ο νους μου…. καταδικαστέα η πράξη σου κάποτε θα λογοδοτήσεις γι’ αυτό και τότε θα δούμε την αντίδραση σου. Θα τιμωρηθείς γιατί έτσι γίνεται θάνατο έδωσες θάνατο θα πάρεις το σύμπαν συνωμοτεί έστω και αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να σε βρουν, το σύμπαν ξέρει ποιος είσαι δεν θα αργήσει η ώρα της καταδίκης σου κανένας δεν γλυτώνει από αυτό…. Σκέπτομαι εναντίον σου όποιος κι’ αν είσαι! και θέλω να τιμωρηθείς με χειρότερο τρόπο…..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. na psofisei o mpastardos! ke na to petane sta skilia!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. euxome na timwrhthei gi'afto pou ekane me to xeirotero tropo alla oi anefthinoi den kanoun tipota k profanws oute pou tous agizei to gegonos afto pou einai makavrio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωλοζωα ρε τα ίδια να κάνουν και στα παιδιά τους ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. από Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 είναι μην αναδημοσιεύεται.... έχουμε τα καθημερινά... έχουμε και της αναδημοσιεύσεις από πάνω... μας πιάνει η καρδια... προσέξτε λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιος φίλος ή συγγενής του θα γνωρίζει για το έγκλημα αυτό!
    Όμως δυστυχώς δεν μιλάει!!
    Ο συγκεκριμένος δολοφόνος είναι άρρωστος,έχει ξεφύγει τελείως και σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήθελα το κράτος να προχωράει σε άμεση ευθανασία!
    Αλλά πρέπει κάποιος να μίλησε για να βρεθεί!!Δεν καταλαβαίνουν πως όσο τον καλύπτουν κινδυνεύουν κι αυτοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλά αηδιαστικά συμβάντα με ζώα στις Αλυκές και μάλλον το ίδιο άτομο πρέπει να είναι... Αυτός έτσι πως πάει, θα επεκταθεί και στην κακοποίηση παιδιών και λέω παιδιών γιατί στοχεύει σε ανημπορα πλάσματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΓΟΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΣΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!! ΔΙΚΕΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣΗ ΣΟΥ ΟΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΕΣΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχομαι αυτη που κανανε τετοιο κακο στο σκυλακι το ιδιο τελος να εχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ενα χωριουδακι κ δεν ξερουν πιθοσ το εκανε? βρε αισικτιρ!να πεθανει αυτος που το εκανε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ερε μπασταρδια που υπαρχουν σε αυτον τον κοσμο ρε, τα ιδια να παθει η γυναικα και η κορη σας ευχομαι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απο μαλακες τιποτα αλλο σε αυτην την χωρα, να τους πιασουνε και να τους κανουνε τα ιδια, και αν οχι, απο τον θεο να την παθουν καποια μερα, με χαπια να ζουνε μια ζωη και να ψοφησουν στον δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει κάτι για κάποιον που βασανίζει η σκοτώνει ζώα να το καταγγέλει στην αστυνομία, μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι. Όσο μένουν ατιμώρητοι δυστυχώς θα συνεχίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld