Ο σκύλος που κλέβει γυναικεία εσώρουχα και τα τρώει!




Μια παράξενη και ιδιαίτερη προτίμηση έχει ο Μπάρνεϊ, ένα κουτάβι μπουλ τεριέ, που λατρεύει τα γυναικεία εσώρουχα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Ο Μπάρνεϊ έγινε γνωστός σαν τον σκύλο που κλέβει από τις μπουγάδες τα γυναικεία εσώρουχα και τα καταβροχθίζει!

Αν και μόλις 9 μηνών, σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο Battersea Dogs and Cats, έχει ήδη φάει τρία σετ εσωρούχων! Ο γλυκός κούταβος μέχρι τώρα ζούσε αδέσποτος, όταν πριν λίγες εβδομάδες τον ανέλαβε το φιλοζωικό σωματείο. Τα μέλη του σωματείου στη δεύτερη κιόλας βόλτα που το έβγαλαν ανακάλυψαν κάτι περίεργο στις ακαθαρσίες του. Το ίδιο συνέβη και τις επόμενες ημέρες! Με έκπληξη ανακάλυψαν πως ο ζωηρός κούταβος κατάπιε συνολικά τρία σετ εσωρούχων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ακέραια από το πεπτικό του σύστημα.

«Νομίζαμε ότι είχαμε δει τα πάντα στο κέντρο, αλλά προφανώς κάναμε λάθος. Ποιος ξέρει πώς κατάφερε να τα καταπιεί όλα αυτά; Θα παραμείνει το μικρό του μυστικό, όμως θα συμβουλεύαμε τους νέους ιδιοκτήτες του να τον κρατάνε μακριά από το καλάθι των απλύτων τους» δήλωσε ο κτηνίατρος της φιλοζωικής οργάνωσης.




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld