Η συγκινητική μεταμόρφωση ενός σκύλου που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση


Τον Νοέμβριο ο Nathan βρέθηκε δεμένος και εγκαταλελειμμένος σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν σκελετωμένος, χωρίς σχεδόν καθόλου τρίχωμα και το σώμα ήταν γεμάτο πληγές. Οι διασώστες περιγράφουν το φρικτό θέαμα που αντίκρισαν όταν τον ανακάλυψαν.

Ήταν δεμένος και είχε εγκαταλειφθεί. Μετά βίας έβλεπες λίγο τρίχωμα πάνω του. Το σώμα του ήταν γεμάτο παράσιτα και πληγές, επειδή για μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκαζόταν να καθίσει πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια. Ζύγιζε μόλις 16 κιλά.




Παρότι διενεργήθηκε έρευνα από κάμερες της περιοχής προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος, το μόνο που κατάφεραν να ανακαλύψουν είναι έναν άνθρωπο να τρέχει από το σημείο που βρισκόταν ο σκύλος. Στοιχείο που δεν αποδείκνυε την ενοχή του, δυστυχώς.
 

Οι κτηνίατροι όταν εξέτασαν τον Nathan, συμπέραναν ότι η απώλεια του τριχώματος δεν οφείλεται σε ψώρα αλλά στον υποσιτισμό.
 


Ο Nathan σιγά σιγά αναρρώνει και σύντομα θα γίνει όπως του αξίζει να είναι. Βρίσκεται υπό την προστασία της οργάνωσης Sunny Meadows, η οποία χάρη στο συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος, κατάφερε να μαζέψει κοντά στα 10.000 $ για την θεραπεία του και άλλες ανάγκες!



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld