Ο παράλυτος Πάρης χρειάζεται παντοτινή οικογένεια




Ο Παρης, ενας γλυκυτατος παραλυτακος, βρεθηκε απο δυο εθελοντες μας πεταμενος σε ενα χωραφι σε αθλια κατασταση, κατοπιν τηλεφωνηματος μιας κυριας που ετυχε να τον δει περνωντας την Τετάρτη στις 4/9/13 . Μεταφερθηκε αμεσα σε κτηνιατρειο οπου και εγινε η διαγνωση. Ειχε καταγμα στη σπονδυλικη στηλη και επρεπε να μεταφερθει Θεσ/νικη για να χειρουργηθει. Μαλλον ηταν καποιες μερες χτυπημενος και ανημπορος στο σημειο που βρεθηκε γιατι ειχε συγκαει αναμεσα στα πισω ποδια, πιθανως λογω της ακινησιας και ειχε παντου πληγες.. 


Ηταν αποφασισμενος να παλεψει! Χειρουργηθηκε και ολα πηγαν καλα αλλα δυστυχως οι γιατροι του εδωσαν μονο ενα ποσοστο 5-6% για να ξαναπερπατησει. Εχει αποκτησει και το δικο του ολοκανουριο αμαξιδιο!!! Αυτη τη στιγμη βρσκεται σε φιλοξενια οπου τον φροντιζουν με πολυ αγαπη και πολλα χαδια.

Χρειαζεται ομως τη δικη του παντοτινη οικογενεια που θα τον αγαπα και θα τον φροντιζει εξισου καλα. Ο Παρης μας ειναι μαχητης, υπομονετικος, συνεργασιμος, τα παει πολυ καλα με παδια, ανθρωπους και ζωα, δεν γαυγιζει και δεν ενοχλει. Δε θα σας απογοητευσει ποτε! 

Για περισσοτερες πληροφοριες εποκοινωνηστε με την Κιβωτο στο μειλ: kivotosalexpolis@gmail.com ή στο Fb.

Φιλοζωικο Σωματειο Κιβωτος Αλεξανδρουπολη, Αριθ. Πρωτ. 14/2006

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld