Βοηθώντας στην φιλοξενία των αδέσποτων, παίρνετε δώρο ένα ρουχαλάκι!


''Τα φιλαράκια μας'' είναι μια ομάδα από εθελοντές που πασχίζουν να σώσουν αδεσποτάκια από διάφορες περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο, χαρίζοντας τους προσωρινή διαμονή σε χώρους φιλοξενίας επί πληρωμή (διότι δεν διαθέτουν δικούς τους  χώρους), ενώ παράλληλα αναζητούν γι' αυτά οικογένειες για μια ποιοτικότερη ζωή.

Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, όπου αγοράζοντας μια υπέροχη μαξιλάρα / κρεβατάκι σε πολύ οικονομική τιμή, εξασφαλίζετε στέγη, τροφή και περίθαλψη στα αδέσποτα που έχει αναλάβει η ομάδα (δείτε ΕΔΩ).
 


Η δημιουργική αυτή προσπάθεια συνεχίζεται και μάλιστα επεκτάθηκε και σε ρουχαλάκια για τον τετράποδο φίλο σας. 

Η Ελίνα, η Κίρκη, η Μανίνα, η Μελίτα, η Μπέτη, η Λίζα, ο Γκουρού και ο Ιππότης, είναι μερικά από τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό την προστασία της ομάδας. Βοηθώντας λοιπόν στην μηνιαία φιλοξενία τους, η ομάδα σας χαρίζει ένα ρουχαλάκι για το κατοικίδιό σας!





Το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και είναι φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι. Μπορείτε να παρακολουθείτε το άλμπουμ με τα ρούχα, το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς, ΕΔΩ.
 


Υ.Γ. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τα αδέσποτα της ομάδας μπορούν να προσφέρουν 5 ευρώ το μήνα, ώστε να παραμείνουν στην φιλοξενία τους μέχρι να βρούν τις οικογένειες τους. 
Τηλ: 698-4248972 (Μαρία)

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld