Μια μοναδική αγάπη: Ο σκύλος και ο άντρας που έσωσαν ο ένας την ζωή του άλλου!


Η Τζούντι, είναι ένα ημίαιμο πιτμπουλ που εμφανίστηκε στην πόρτα ενός ξένου, πεινασμένη και σε πολύ άσχημη κατάσταση, σχεδόν ετοιμοθάνατη. Ο άνθρωπος που την βρήκε δεν ήξερε τι να κάνει.

Ειχε και αυτός πολλά προβλήματα. Μόλις είχε χάσει την αγαπημένη του αδελφή, η οποία είχε αυτοκτονήσει και το τελευταίο πράγμα που μπορούσε να σκεφτεί ήταν να υιοθετήσει ένα σκυλάκι.

Μάλιστα σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο σε ένα καταφύγιο ζώων για να έρθουν να το πάρουν. Η Τζούντι είχε κακοποιηθεί άσχημα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της και βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έπρεπε να της γίνει ευθανασία. Ωστόσο, ο ίδιος δε μπορούσε να κάνει το τηλεφώνημα και έτσι το έκανε ένα μέλος της οικογενείας του. Τότε όμως όλα άλλαξαν!

Ο άντρας, για κάποιον ανεξήγητο λόγο άλλαξε αμέσως γνώμη!

«Δεν ήξερα ότι με το να σώσω το σκυλάκι, έσωσα στην πραγματικότητα τον εαυτό μου. Το μόνο που έκανα ήταν να θρηνώ τον χαμό της αδελφής μου και να μην μπορώ να προχωρήσω. Η σκυλίτσα όμως μου άλλαξε την ζωή. Μερικές φορές οι λέξεις δεν φτάνουν για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και χρειάζεσαι άλλα πράγματα. Η σκυλίτσα αυτή με βοήθησε πραγματικά».

Πλέον, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Εχουν μάθει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και έχουν βρει και οι δύο την εσωτερική τους ηρεμία και την υγεία τους!

Δείτε το βίντεο:
 




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld