Ο Θωμάς το γκριφονάκι σας εκλιπαρεί να τον φιλοξενήσετε




Τον γκριφονάκο Θωμά πήραμε απο το καταφύγιο του Δήμου της Αθήνας προκειμένου να σώσουμε τον ίδιο και το ματακι του που κινδύνεψε να το χάσει απο κακη διάγνωση και θεραπεία που έγινε απο την κτηνιατρο του καταφυγίου και δεν ήταν μόνο αυτό! Ο Θωμάς πέρασε ένα ελαφρύ εγκεφαλίκό λόγω έντονου στρές και μια σοβαρή μολυνση στο ματάκι του. Διέφυγε τον κίνδυνο και τώρα είναι μια χαρά! 

Ο Θωμάς μπορεί να ζήσει κανονικά μια φυσιολογική ζωούλα μιας και λατρεύει την οικογενειακή θαλπωρή και τα χάδια. Είναι σαν να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι, είναι ήσυχος, καλόβολος, αγαπούλης με όλα τα σκυλάκια και γενικώς αναζητά την ηρεμία και την ασφάλεια του. Λατρεύει το καλο φαγητο,τις βόλτες καθώς και την συμβίωση με τ΄άλλα σκυλάκια Ο Θωμάς έχει ταλαιπωρηθεί πολυ στα μόλις 4 χρόνια της ζωούλας του. 

Η φιλοξενία του λήγει σε μία εβδομάδα και ψάχνουμε επειγόντως φιλοξενία για αυτόν τον υπέροχο, ήσυχο και καλοβολο γκριφονάκο που έχει περάσει πολλά! Ειναι υγιέστατος, εμβολιασμένος, έχει κάνει ολες τις απαραίτητες εξετάσεις και έχει και το microchip του. Δ.Α 4436 Microchip : 982 000 100 8937 1315 

Τηλ. Επικοινωνιας 6944 731673 
Mail: animal.actives@gmail.com
Facebook

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld