Αριδαία: Σκότωσαν αδέσποτο σκυλί με αεροβόλο το Μεγάλο Σάββατο


Το μίσος που κρύβουν στην ψυχή τους δεν δίστασαν να σκορπίσουν κάποιοι, ακόμα και το Μεγάλο Σάββατο στους Προμάχους Αριδαίας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα", άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν με αεροβόλο όπλο αδέσποτο σκυλί.

Το ζώο βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από τον αντιδήμαρχο Αριδαίας και μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρείο από τον σύλλογο. Δυστυχώς διεγνώσθη εσωτερική αιμορραγία και έπειτα από δύο ώρες εξέπνευσε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου Αριδαίας και του προέδρου Φώτη Παραστατίδη:


''Σήμερα Μεγάλο Σάββατο ο αντιδήμαρχος Αριδαίας κύριος Τσιμτσιρίδης τηλεφώνησε στον πρόεδρο του συλλόγου μας για ένα χτυπημένο αδέσποτο σκυλί στους Προμάχους και ζήτησε την βοήθεια μας. Ο πρόεδρος της φιλοζωικής μας ανταποκρίθηκε αμέσως, παρευρέθηκε στο χωριό στις 11:15 πήρε από εκεί το τραυτατισμένο ζώο και το πήγε αμέσως στο κτηνιατρείο του κυρίου Π.Παλαμίδα στην Αριδαία.
Διεγνώσθει εσωτερική αιμορραγία, δόθηκε φαρμακευτική αγωγή με μηδαμινές πιθανότητες ίασης από την διάγνωση του κτηνιάτρου. Το ζώο κρατήθηκε από εμάς για περαιτέρω θεραπεία αλλά δυστυχώς κατέληξε μέσα σε δύο ώρες. Έγινε νεκροψία στο ζώο και βρέθηκαν στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα δύο σκάγια. Ναι ΣΚΑΓΙΑ! Αεροβόλου όπλου. Φυσικά θα γίνουν καταγγελίες και από τον σύλλογο Φίλων ζώων Η ''Ελπίδα'' αλλά και από τον Δήμο Αριδαίας. Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο χωριό Πρόμαχοι.


Φώτης Παραστατίδης: ''Ελπίζω όλοι εσείς στους Προμάχους να μην είστε τόσο μικρόψυχοι και να καταδείξετε αυτόν που το έχει κάνει! Αυτός είναι ένα μίασμα της κοινωνίας, ένα κοινωνικό παράσιτο που δεν πρέπει να μείνει στην αφάνεια. Αναλογιστείτε!!! Μεγάλο Σάββατο, είναι εβδομάδα συγχώρεσης...αυτός ο ''άνθρωπος'' έσπειρε τον θάνατο με το έτσι θέλω σε ένα άκακο αδύναμο πλάσμα. Φανταστείτε λοιπόν για το τί είναι ικανός να κάνει ακόμη....Ως πρόεδρος του συλλόγου φίλων ζώων η ''Ελπίδα'' θέλω να απευθυνθώ στον Μορφωτικό σύλλογο Προμάχων ''ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ'' που γνωρίζω πόσο δραστήριοι είναι και πόσα πολλά έχουν προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και να τους πω ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο τα φαναράκια για την νύχτα της Αναστάσεως αγαπημένοι μου φίλοι (καλά είναι και αυτά). Πολιτισμός είναι να προσφέρετε την αγάπη σας και την φροντίδα σας στα 5-6 αδεσποτάκια της περιοχής σας (που πάλι γίναν αδέσποτα από συντοπίτες). Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.''


Φώτο Αρχείου

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld