Δήμαρχος Δοξάτου: Προσφέρει 1.000€ για να βρεθεί ο δολοφόνος των αδέσποτων σκύλων


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης, επικηρύσσει με το ποσό των 1000 € τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους των δηλητηριάσεων των αδέσποτων σκύλων.

''Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης εικόνας στο Δήμο μας. Δεκάδες αδέσποτοι σκύλοι βρέθηκαν δηλητηριασμένοι και στάθηκε αδύνατο να βρεθεί ο υπαίτιος αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης αισθανόμενος την ανάγκη να δοθεί ένα τέλος σ' αυτή τη σειρά των απάνθρωπων ενεργειών επικηρύσσει με το ποσό των 1000 € τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους των δηλητηριάσεων. Το ποσό των 1000 € δεν θα προέλθει από χρήματα του δήμου Δοξάτου αλλά από τις προσωπικές αποταμιεύσεις του δημάρχου μας.

Παράλληλα ο δήμαρχος Δοξάτου επαναλαμβάνει την πρόταση που έχει απευθύνει στο πρόσφατο παρελθόν στους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Δράμας να προχωρήσουν στην από κοινού δημιουργία και λειτουργία ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων είναι αναγκαίο να αντιμετωπιστεί με σύμπραξη και συναίνεση όλων των δήμων της περιφερειακής μας ενότητας. Και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να εργαστούμε όλοι ξεπερνώντας τα όρια "των συνόρων" και των δυνατοτήτων μας.''

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld