ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

puppy007Φαντάζει απίστευτο, αλλά φαίνεται να είναι το νέο και άκρως επικίνδυνο «παιχνίδι» που έχουν εφεύρει ανήλικοι μαθητές,οι οποίοι επιδίδονται στο βασανισμό και- κατά συνέπεια- στο θάνατο αδέσποτων ζώων, μη διστάζοντας μάλιστα, να ανεβάζουν τα «κατορθώματά» τους στο Διαδίκτυο.

Η νέα αυτή «μόδα» εξαπλώνεται ανησυχητικά σε πολλά σχολεία της χώρας μας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει στην εφημερίδα η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου «Η Αγάπη», κ.Ιζαμπέλα Μποτονάκη.

Όπως τονίζει η ίδια, έπειτα από μια σειρά απίστευτων καταγγελιών από φιλόζωους της Θεσσαλονίκης, κατάφερε να συγκεντρώσει πληροφορίες και να φτάσει στα ίχνη μαθητών που συμμετείχαν στα βασανιστήρια των ζώων.

puppies_kittens007Το τελευταίο κρούσμα αφορά παιδιά από την Πυλαία Θεσσαλονίκης, τα οποία επιτέθηκαν σε αδέσποτα ζώα πυροβολώντας τα με αεροβόλο όπλο.

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στην Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις, αποκαλύπτει η κ. Νατάσσα Μπομπολάκη, πρόδρος του συλλόγου «Η Προστασία των Ζώων».

«Τα παιδιά μπαίνουν στο Internet και περιγράφουν με υπερηφάνεια τα κατορθώματά τους. Μάλιστα, βάζουν και στοιχήματα για το ποιό θα βασανίσει πιο πολύ το ζώο», αποκαλύπτει στην εφημερίδα η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου.


πηγή: real.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld