Κουτάβια στο βωμό της τηλεθέασης

Κουτάβια στο βωμό της τηλεθέασηςΛάβαμε Email διαμαρτυρίας από φιλόζωη σχετικά με την εκπομπή ''Αγρότης μόνος ψάχνει'' του Alpha.

Η φίλη Ελίνα μας ενημερώνει ότι στην εκπομπή της 17ης Νοεμβρίου, παρουσιάζεται ο παίκτης ονόματι Σπύρος, από την περιοχή της Ηλείας, να συμπεριφέρεται σκληρά σε ένα κουτάβι το οποίο πήγε στο σπίτι του η συμπαίκτριά του-υποψήφια νύφη.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Ελίνα στο email της, του πετάει ένα μεγάλο μαξιλάρι με δύναμη...

Κι όμως βλέποντας το video της εκπομπής μείναμε έκπληκτοι με αυτόν τον ''άνδρα''. Η κοπελιά λέει ότι βρήκε το ζώο στο δρόμο και το πήρε. Ο ''άνδρας'' όμως από το πρώτο λεπτό που αντικρύζει το σκυλί έχει ένα βλέμμα απέχθειας!

Αρχικά δηλώνει -όπως όλοι οι δίποδοι που δεν αντέχουν άλλα ζωντανά πλάσματα εκτός απ τους ομοίους τους -ότι δεν θέλει να μπει μέσα στο σπίτι. Όμως το περιστατικό διαδραματίζεται στη βεράντα του σπιτιού του! Ακόμα και εκεί τον ενοχλεί το σκυλάκι, που για κακή του τύχη κάνει εκεί την ανάγκη του. Η γυναίκα φέρνει τη σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει και ο ''άνδρας'' αυξάνει όλο και περισσότερο την επιθετικότητά του προς το μικρό κουτάβι.Κουτάβια στο βωμό της τηλεθέασης

Όταν εκείνη πάει μέσα, ο ''άνδρακλας'' δεν χάνει ευκαιρία. Πετά ένα μαξιλάρι στο φοβισμένο κουτάβι. Ο ίδιος από απροσεξία πετά τον κουβά με τα νερά κάτω και ενώ το κουτάβι φεύγει φοβισμένο, ο ''άνδρας'' λέει στην κοπέλα ότι την ζημιά την έκανε το κουτάβι!

Η περίσσεια ανδρισμού συνεχίζεται, αφού στη συνέχεια χτυπά το σκυλάκι με τη σφουγγαρίστρα αλλά ο Alpha έχει κόψει επιμελώς τη σκηνή και ακούγεται μόνο το κλάμμα του κουταβιού!!!

Στη συνέχεια, τον βλέπουμε να σπρώχνει το ζώο έξω απ το σπίτι με τα πόδια του και ούτε μία φορά να το αγγίζει ή να το παίρνει στην αγκαλιά του!!!

Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον η κοπέλα έχει καταλάβει με τι είδους άνδρα έχει να κάνει και αντιδρά στην συμπεριφορά αυτή προς ένα ζώο.

Μιλώντας μπροστά στη κάμερα με θράσος και ''χιούμορ'', ο ''άνδρας'' αυτός λέει ότι μπορεί και να το βάλει στα κάρβουνα και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές.

Όπως γράφει και η Ελίνα, μάλλον θεώρησαν ότι το σκυλάκι δεν είχε τρομοκρατηθεί αρκετά από τα φώτα και από την παρουσία τόσων άγνωστων ανθρώπων γύρω του, ώστε η παραγωγή αποφάσισε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να κατακτήσει μια θέση στη μάχη της AGB!

<<Όχι μόνο, ενοχλήθηκα από τη βάναυση συμπεριφορά προς το σκυλάκι, αλλά και από το γεγονός ότι αυτή προβλήθηκε.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, δυστυχώς, πολλοί γύρω μας ανήκουν στο "είδος" του προαναφερόμενου παίκτη και πραγματικά..δεν χρειαζόμαστε άλλους εκκολαπτόμενους!>>, μας γράφει η Ελίνα.


Εκτός από την δημοσίευση αυτή, προχωρήσαμε και σε προώθηση του μηνύματος στο αντίστοιχο τμήμα της τηλεόρασης του Alpha.
Για τις διαμαρτυρίες σας: email: pr@alphatv.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ.: 212-2124353
Για να δείτε το σχετικό βίντεο εδω http://www.youtube.com/watch?v=b5Ev4Zk8KH0&feature=player_embedded

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld