Να μην βρεθεί πάλι ο ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ στον δρόμο.Το ηλικιωμένο αφεντικό του ζητάει βοήθεια

Ηλικιωμένος μοναχικός κύριος, έχοντας ήδη ένα υπερήλικο τυφλό κανισάκι στην κατοχή του, μάζεψε από τον δρόμο τον μικρούλη Ασπρουλη που μιά < καλοντυμένη κυρία >όπως μας είπε ο ίδιος, που το  πέταξε από το αυτοκίνητο παραμονές Χριστούγεννα πριν δύο χρόνια στην γειτονιά του.
Το ζωάκι είχε μείνει τους παγωμένους μήνες του χειμώνα έξω και το τάιζαν από την γειτονιά\, ώσπου ο υπέροχος παπούς δεν άντεξε και το πήρε παρ όλες τις δυσκολίες στο διαμέρισμά του.
Τον συναντούσαμε να κάνει βόλτα κάθε ημέρα με τα δύο σκυλάκια του, περπατώντας ο ίδιος με δυσκολία !!! Αστειευόταν λέγοντας < εγώ και το πρώτο μου σκυλί περπατάμε με δυσκολία και ο Ασπρούλης θέλει να τρέχει και μας κοροιδεύει >.
Μόνο που ο χρόνος είναι σκληρός στο πέρασμά του, το υπερήλικο σκυλάκι του παπού πέθανε και τώρα ο ίδιος είναι στο κρεβάτι και φυσικά δεν μπορεί να παρέχει τίποτα στον Ασπρούλη .
Μας ζήτησε να βρούμε ένα σπίτι για τον Ασπρούλη.
Κλαίει στην ιδέα ότι δεν θα το βλέπει αλλά ο γλυκύτατος αυτός άνθρωπος με την μεγάλη ψυχή είπε ότι μακάρι να βρεί ο Ασπρούλης του ένα σπίτι που να τον αγαπάει όπως αυτός !!! να μπορεί ο Ασπρούλης να κάνει τις βότες που τόσο του αρέσουν και δεν έχει πιά, και κυρίως, να μην μείνει ξανά  στον δρόμο ...

Οταν η οικογένεια έκανε την βόλτα της

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ...

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld