Ο Έκτρορας ζητά τη βοήθειά σας για να γίνει καλά

Είναι τόσο ανήμπορος και τόσο πονεμένος…

Για περίπου 5 χρόνια, ο Έκτορας, το αδύναμο αυτό σκυλάκι, ζούσε με πολλά άλλα σκυλιά, χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη. Πριν από 1 χρόνο, τον δάγκωσε κάποιο άλλο σκυλί, και η κατάστασή του – μετά από μόλυνση – εξελίχθηκε σε αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία. Ώσπου, κάπου μέσα στον Οκτώβριο, τον ανέλαβε η Ελένη, και άρχισε να τον φροντίζει.

Το προσωπάκι του, μια μάσκα πόνου, γεμάτη πληγές και αίματα. Τα ματάκια του έσταζαν συνέχεια πύον. Το στοματάκι του εσωτερικά, μια πληγή.  Κι ο Έκτορας αντέχει και προσπαθεί, γιατί θέλει να ζήσει!

Είναι μόνο 6 χρονών, και δεν έχει παίξει αρκετά, δεν έχει πάρει χάδια από πουθενά. Θέλει να δώσει αγάπη, πολλή αγάπη! Μας το λένε τα ματάκια του, που μας παρακολουθούν χωρίς γκρίνια και παράπονο. Μεγάλη μας ελπίδα η Κτηνιατρική, όπου ο Έκτορας έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Η εξωτερική του εικόνα απογοήτευσε όλους τους γιατρούς εκεί, και μας έκανε να περιμένουμε τα χειρότερα. Ευτυχώς, όμως, τα αποτελέσματα που ο κ. Κουτίνας μας ανακοίνωσε, ήταν ευοίωνα! Με την κατάλληλη θεραπεία, που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα (ο Έκτορας έχει αφροδίσιο), ελπίζουμε ότι θα γίνει και πάλι καλά, και θα αποκτήσει ξανά τη χαρούμενη μουσουδίτσα του.

Δεν μας είναι καθόλου εύκολο, όμως ζητάμε την οικονομική βοήθεια όσων μπορούν και θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια που θα κάνουμε για τον Έκτορα, για να του δώσουμε ξανά την ελπίδα της ζωής.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τον Έκτορα που έχει αναλάβει το σωματείο Η ΑΓΑΠΗ στην Πυλαία Θεσ/κης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους λογαριασμούς:

Εμπορική Τράπεζα
84506460
IBAN: GR63 0120 4210 0000 0008 4506 460
BIC: EMPOGRAA


Eurobank EFG
0026.0366.97.0200109120

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld