Θύματα φόλας τελικά τα περισσότερα ζώα στη Λεπτοκαρυά

 
Θύματα φόλας τελικά τα περισσότερα ζώα στη Λεπτοκαρυά. Η Γλυκερία Βασιλειάδου, αντιπρόεδρος της φιλοζωικής "Ελπίδα και Στοργή", πήγε επί τόπου προκειμένου να μεταφέρει το καλύτερα διατηρημένο ζώο για νεκροψία. Η αστυνομία κλήθηκε επίσης επί τόπου για να καταγραφεί το γεγονός  και μίλησε με περιοίκους οι οποίοι έχουν χάσει πολλές φορές γάτες και σκύλους από φόλες.


Οι "ειδικοί" του Υπουργείου συνεχίζουν να μην επαναφέρουν νόμο για την πώληση φυτοφαρμάκων με συνταγή, παρόλο που η συντονιστική φιλοζωικών συνεχίζει να το θέτει σαν θέμα στο τραπέζι κάθε φορά που έχει επαφή μαζί τους.


Το ίδιο μεσημέρι η Γλυκερία έκανε εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του τοπικού καναλιού DION channel παρουσιάζοντας τα στοιχεία και ενημερώνοντας σε σχέση με τα προβλήματα που δημιουργούν τέτοιες εγκληματικές πράξεις και πόσο πολύ επηρεάζουν τον τουρισμό της περιοχής. 
Το φαινόμενο της φόλας αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και μόνο με συνεχή παρακολούθηση και "στησίματα" μπορεί να γίνει δουλειά.

Η μόνη από τα σκυλιά της περιοχής που έμεινε ζωντανή. Αυτά ήταν σκυλιά πολύ φοβισμένα που δεν πείραζαν κανέναν και εξαφανιζόταν μόλις αντιλαμβανόταν ανθρώπινη παρουσία. Ακόμη και από τον κύριο που τα τάιζε εδώ κι ένα χρόνο κρατούσαν απόσταση ασφαλείας. Ποιόν πείραξαν λοιπόν και πως;

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Και οι θρασύδειλοι που πετούν φόλες τις περισσότερες φορές καμαρώνουν για τα επιτεύγματά τους πλαγίως και εμμέσως και όλοι μπορούν να καταδείξουν τον "πιθανό" ένοχο. Στήνουμε παγίδες λοιπόν και τους πιάνουμε επ' αυτοφώρω. Οι περισσότεροι από αυτούς τοποθετούν τις φόλες σε σημεία που γνωρίζουν ότι οι φιλόζωοι τοποθετούν φαγητό για τα αδέσποτα, και υπάρχει πάντα μοτίβο συμπεριφοράς. Κλιμάκωση σχολίων και παρατηρήσεων από μέρους ίσως και καβγάδων, με αποκορύφωμα τη φόλα. Στήστε την και πιάστε τους!
 
adespotakaterinis.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld